Hebben! 9 H&M Home items onder de twintig euro

We love H&M Home! Scroll even door het assortiment en je komt de leukste items tegen. De items zien er duur uit, maar je hoeft gelukkig niet diep in de buidel te tasten. Tijd om je winkelmandje te vullen met deze betaalbare beauty’s.

9 H&M Home items onder de 20 euro

1

Hoge glazen minivaas

hmhome

Deze vaas zie je vaak bij dure boetiekjes, maar bij H&M hoef je niet krom te liggen voor een soortgelijk model. De vaas heeft een speels reliëf en een kleine opening voor een paar sierlijke bloemen.

€ 9,99

__________________________

2

One line a day

one-line-a-day

Geen tijd om een dagboek bij te houden? Houdt het gewoon bij één zin. Dit boekje is geschikt voor vijf jaar ups & downs. Aan het eind van de rit heb je zo een mooi overzicht van de afgelopen vijf jaar.

€ 17,99

__________________________

3

Metalen tafelspiegel

metalentafelspiegel

Dit metalen tafelspiegeltje siert je make-up tafel, badkamer of vensterbank. Het simplistische design is tijdloos modern – daar houden we van.

€ 14,99

__________________________

4

Geurkaars in glazen houder

Nog zo’n leuke vondst: deze geurkaars in prachtige glazen houder: turtoise glass om precies te zijn. De kaarsen zijn verkrijgbaar in zwart of wit en verspreiden Sandalwood of Clean Cotton door je huis.

 

€ 15,99

__________________________

5

Fluwelen kussenhoes

hmkussenhoes

Deze fluwelen kussenhoes is verkrijgbaar in alle van kleuren van de regenboog. Voor dit prijsje haal je er meteen drie in huis!

€ 9,99

__________________________

6

Hoge kandelaar

hm home kandelaar

Een classy kandelaar mag niet ontbreken in je interieur. Deze goudkleurige kandelaar van H&M is bijzonder, want hij heeft een dunne hals die verkrijgbaar is in twee hoogtes. Koop er meteen twee, want ze staan prachtig als je ze naast elkaar zet.

 

€ 12,99

__________________________

7

Geurstokjes

hm-home-geurstokjes

H&M Home heeft heerlijke geurproducten – we spotte deze geurstokjes in glazen flesje. Een leuk cadeau-idee!

€ 15,99

__________________________

8

Geurkaars in keramieken houder

geurkaars

Nóg een geurkaars die je niet kan laten staan: dit keer in een keramieken houder met kleurtje aan de binnenkant. De geuren klinken veelbelovend: Sundried Linnen, Cedarwood Zen en Sichuan Fig.

 

€ 14,99

__________________________

9

Keramieken Vazen

keramieken vazen

And last but not least, de keramieken vazen. HM Home staat echt bekend om de fantastische collectie vazen die ze aanbieden. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook betaalbaar. 

 

€ 14,99

Uitgelicht beeld : H&M Home 

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.
Interiorvibes
Logo