Budgettip: industriële houten deuren met stalen look

Budgettip: industriële houten deuren met stalen look

Droom je van een zwarte stalen deur, maar houdt het prijskaartje je tegen? Ga dan voor houten deuren met stalen look. Wij hebben een aantal mooie opties voor je klaarliggen!

Zo zwart als de nacht

Zwart is tegenwoordig dé interieurkleur. Wat wil je ook met een kleur die zo goed te combineren is? Zwart is veelzijdig en past bij veel verschillende sferen. Denk aan een moderne, industriële look, of juist een luxe en elegante stijl.

Tegenwoordig hebben alle moderne interieurs zwarte accenten: zwarte deurklinken, zwarte spotjes en zwarte deuren. Met name zwarte stalen deuren zijn in trek.

Industriële deur met stalen look

Een zwarte stalen deur is trendy en mooi, maar erg prijzig. De oplossing? Een houten lookalike stalen deur. En die scoor je gewoon bij Praxis! Deze deur past perfect in een modern interieur of bij een industriële woonstijl.

Alexandra

Shop de lookalike

Zwarte houten deuren

De houten deuren van CanDo hebben dezelfde look als dure stalen deuren. Het is een perfecte optie voor iedereen die een stalen deur te duur vindt.

Bovendien zijn de houten deuren duurzaam, omdat hout een natuurlijk materiaal is dat zich aanpast aan de omgevingstemperatuur. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor scheuren en vervorming.

De zwarte deuren hebben een prachtige 4-ruits roedeverdeling. Door het glas in de deur krijg je meteen meer licht in huis en lijkt je woning ruimtelijker.

Je moet alleen zelf nog even kiezen voor:

  • De draairichting (links of rechts)
  • De maat
  • De indeling van de ruitjes
  • Het beslagpakket

Bij Praxis vind je ook een bijpassend beslagpakket voor elke deur. Dit zijn alle accessoires die bij een deur horen: de klink, scharnieren, schuiven, grendels en eventueel een slot.

Let op: bestel altijd een bijbehorend beslagpakket als je een deur koopt, anders kan de deur niet in productie worden genomen.


Deze blog bevat affiliate links

Reactie plaatsen