DIY: maak het geweldige vlinder schilderij van Monica Geuze

Creatieve duizendpoot Monica Geuze werd bekend met haar YouTube-kanaal. Zelfs nu ze goodbye heeft gezegd tegen YouTube, zal haar enorme schare fans naar Instagram verhuizen voor een dagelijkse dosis inspiratie. Niet alleen voor haar stijl en persoonlijkheid, maar ook haar interieur.

Vandaag nemen we een kijkje naar dit geweldige interieur, waar een vlinder in lijst onze aandacht trok. 

monica woonkamer
monica geuze huis

Huis Monica Geuze

In 2021 verruilde Monica haar huis in Vinkeveen voor een nieuw paleisje in Amsterdam Oud-Zuid. Met zijn drie verdiepingen is het eerder een kasteel te noemen, maar ondanks de grootte heeft Monica het hele huis onder handen genomen. 

De interieur stijl van Monica Geuze is een mix van modern en hotel chic, met veel gezellige elementen en een tikkeltje panterprint. Ook houdt Monica van design. Ons oog viel op haar prachtige vlinder schilderij. Helaas hangt hier nogal een prijskaartje aan; 599,- duiten. 

Je verwacht het misschien niet, maar dit schilderij is vaak uitverkocht, omdat het op bestelling wordt gemaakt. Helaas, een tweede domper. Maar het goede nieuws is dat je dit schilderij ook zelf kan maken!

vlinder schilderij monica geuze

Maak je eigen vlinderschilderij

Dit schilderij is een echte eye-catcher. Het 3D-schilderij bestaat uit tientallen zwarte, fladderende vlinders op een wit canvas. Het canvas wordt omhuld door een zwarte baklijst, wat het een luxe uitstraling geeft. 

Ga aan de slag met het verzamelen van de benodigdheden voor het maken van je eigen vlinder schilderij. Dit heb je nodig: 

3D-vlinderstickers (zwart) 

– Een wit canvas doek

– Zwarte baklijst 

– Eventueel een kleurtester om het schilderij een kleurtje te geven

Zo ga je te werk

Als je het schilderij een kleurtje wilt geven, doe dit dan als eerste. Laat het doek goed drogen, voordat je verder gaat. 

Leg alle spullen neer en begin bij het plakken van de vlinders op het doek. 

Het schilderij van Monica heeft vlinders in verschillende groottes, waarbij de grootste vlinders in het midden zitten. Houdt een foto van het schilderij bij de hand: dit werkt makkelijker. Begin in het midden van het schilderij en werkt langzaam naar buiten. 

Tevreden met het resultaat? Bevestig het in een baklijst met zwarte rand en bewonder het resultaat!

monica geuze huis

Credit: Westwing.nl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Interiorvibes
Logo