Dromen op hoogte: overnachten in stijl bij hotel Euromast Rotterdam
in Hotels

Dromen op hoogte: overnachten in stijl bij hotel Euromast Rotterdam

Stel je voor: je wordt wakker midden in de wolken, met een adembenemend uitzicht over de bruisende stad Rotterdam. Dit dromerige scenario wordt werkelijkheid wanneer je de nacht doorbrengt in het betoverende Hotel Euromast. Gelegen op maar liefst 100 meter hoogte biedt dit hotel een ervaring die je nergens anders vindt.

De Euromast

In het kloppende hart van Rotterdam staat de Euromast als een iconisch symbool van deze dynamische stad. Met zijn 185 meter hoogte biedt de Euromast een uniek perspectief op de stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis en eclectische architectuur. Hier, op het hoogste punt van Rotterdam, ervaar je de stad op een manier die nergens anders mogelijk is.

badkamer euromast

De suites in hotel Euromast

De suites in het Euromast Hotel zijn een oase van luxe en stijl, onlangs volledig gerenoveerd om een onvergetelijk verblijf te garanderen. Met een modern en verfijnd interieur bieden ze een perfecte balans tussen comfort en elegantie. Zowel de Suite Heaven en Suite Stars hebben een eigen balkon met adembenemend uitzicht. 

Maar het hoogtepunt van je verblijf wacht je bij het ontwaken: de zonsopgang boven de meest imposante skyline van Nederland. De stad komt tot leven in een zee van kleuren en licht, terwijl je geniet van een heerlijk ontbijt.

Of je nu een toast uitbrengt op je verjaardag of een jubileum viert: Hotel Euromast is een locatie die elke speciale gelegenheid naar een hoger niveau tilt.

euromast suite

Ook leuk: 4X De beste boetiek hotels in Parijs van 2023

Te doen in Rotterdam

Voor de avontuurlijke zielen is er de Euroscoop, een unieke ervaring die je nog hoger de lucht in brengt. Voel de opwinding terwijl de stad onder je voeten uitspreidt als een levendige lappendeken. 

De Euromast is centraal gelegen in de bruisende Parkhaven. Vanuit hier verken je de kunst in Museum Boijmans Van Beuningen, of maak een avontuurlijke tocht door Diergaarde Blijdorp.

Een overnachting in de Suite Heaven of Suite Stars is te boeken vanaf € 395 voor 2 personen (inclusief ontbijt en champagne). Boek je kamer hier!

badkamer euromast

Deze blog bevat affiliate links

Reactie plaatsen