Een inspirerend bezoek aan Hotel Flora Batava 
in Hotels

Een inspirerend bezoek aan Hotel Flora Batava

Hotel Flora Batava is een boutique hotel op een bijzondere locatie. Wij gingen een weekendje weg om de sfeer te proeven. Hier lees je hoe het ons is bevallen! 

Genieten aan De Vecht

Hotel Flora Batava ligt aan De Vecht, precies tussen Utrecht en Amsterdam in. Deze bruisende locatie heeft allerlei leuke activiteiten binnen handbereik. Denk aan wandel- en fietstochten of Kasteel de Haar. In de zomer kun je zelfs een bootje huren om rechtstreeks vanuit het hotel de Loosdrechtse Plassen te ontdekken!

Omdat Valentijnsdag voor de deur staat, verbleven we middels het valentijnsarrangement. We logeerden in de Junior Suite: een ruime kamer in de rijksmonumentale villa. De ruime suite biedt privacy én luxe en heeft een schitterend weids uitzicht. Het sfeervolle geheel wordt afgemaakt door een karakteristiek balkenplafond.


Bij aankomst vonden we een fles bubbels en een versnapering op de kamer. Het bed was versierd met rozenblaadjes in de vorm van een hart met een kaartje erbij om ons welkom te heten. Erg attent en helemaal perfect voor Valentijnsdag!

Hapje en een drankje 

Voor een versnapering kun je terecht bij het restaurant in het hotel: restaurant Bloei. Het heeft een gezellige en hedendaagse sfeer, met hoge plafonds en een grote glazen serre. Ze serveren ontbijt, lunch, high tea of een smaakvol diner.
Bij het Valentijnsarrangement is een driegangendiner inclusief, dus we schoven aan in de mooie serre. We genoten van een voorgerecht van Carpaccio, als hoofdgerecht heilbot en een mooi opgemaakt bord met ijs en fruit als nagerecht.


Voor het heerlijke ontbijt zaten we wederom in de mooie serre. Met mooi weer is er ook een buitenterras waar je uitkijkt op de charmante tuin.

Daarna hebben we gewandeld - er zijn verschillende wandelroutes in de buurt.
De volgende dag hebben we lekker gewinkeld in Utrecht en bij Ruby Rose aangeschoven voor een heerlijke lunch. Ons weekend was compleet!


Villa Valentijn

Voor Valentijnsdag biedt Flora Batava een speciaal Valentijns arrangement. Het arrangement omvat: verblijf in een comfort kamer, een fles prosecco & Valentijns versnaperingen, een heerlijk driegangendiner voor twee en een uitgebreid ontbijt. Te boeken in heel februari.


Deze blog bevat affiliate links
Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.


Reactie plaatsen