Ga dit Feestseizoen voor ultieme Verwennerij bij Thermae 2000

Ga dit Feestseizoen voor ultieme Verwennerij bij Thermae 2000

Stel je voor: een oase van rust en luxe, hoog bovenop de Cauberg in het pittoreske Valkenburg. Dat is precies wat Thermae 2000 biedt, en meer! 

Onvergetelijke wellness

Met thermale binnen- en buitenbaden, uitgestrekte panorama-sauna's, verkwikkende whirlpools, serene rustruimtes, meerdere restaurants, een luxe beauty salon én hotel heeft Thermae 2000 werkelijk alles in huis om je een volledige dag - of zelfs meerdere dagen - in de watten te leggen.

Bij Thermae 2000 vind je niet alleen faciliteiten om je lichaam te ontspannen, maar ook om je geest tot rust te brengen. Ervaar bijvoorbeeld een soundhealing; een natuurlijke klanktherapie met een harmonieuze mix van wereldse instrumenten zoals klankschalen, rainsticks, drums en koshi chimes. Deze rustgevende therapie brengt niet alleen je lichaam, maar ook je geest volledig in balans.

Een persoon zit op de grond met instrumenten voor een Soundhealing bij Thermae 2000

Arrangement op maat

Naast massages en beautybehandelingen biedt Thermae 2000 ook verschillende arrangementen. Zo is er elk seizoen een wisselend seizoensarrangement. Of je nu in de zomer verlangt naar verkoeling in de buitenbaden of in de winter wilt genieten van warme saunagloed, me-time is het hele jaar door binnen handbereik.

De herfst wellnesspecial van dit jaar biedt onder andere een volledige dag toegang tot alle wellnessfaciliteiten, een pumpkin spice latte en wellnessactiviteit naar keuze.

De sauna van Thermae 2000

Ook is er een ladies night, waarbij je avondentree krijgt tot alle spa- en wellnessactiviteiten. Ideaal als je een drukke vriendin, moeder of zus wilt verrassen. Wil je even helemaal in de watten worden gelegd? Kies dan voor het all-in dagarrangement.

De nieuwste parel in het aanbod van Thermae 2000 zijn de bier- en wijnbaden. Je leest het goed: baden in bier of wijn met een adembenemend uitzicht over het Limburgse heuvelland. De Wijnbad Duo Special is zelfs inclusief twee glazen wijn, een grote borrelplank en een hele dag toegang tot alle spa- en wellnessactiviteiten.

Twee vriendinnen zitten bij een open haard en drinken wijn in het restaurant van Thermae 2000

Valkenburg kerststad

Een bezoek aan Thermae 2000 is deze feestperiode ideaalwant het pittoreske kerstdorpje Valkenburg ligt binnen 20 minuten loopafstand. Hier kun je onder andere de betoverende kerstmarkt bezoeken. Loop tussen de gezellige kraampjes, scoor een leuk souvenir en maak het af met een warme chocolademelk of glühwein.

De kerstmarkt is geopend tot 7 januari 2024.

Close-up van koekjes bij de kerstmarkt in Valkenburg

Ook leuk: Creëer een Sfeervolle Kersttafel met deze Must-haves!

Te doen in de omgeving

In Valkenburg zelf vind je onder andere de bekende mergelgrotten, Kasteelruïne, Fluweelengrot, gezellige restaurantjes en winkeltjes.

Ook kun je in de omgeving goed wandelen, want Valkenburg ligt middenin het Heuvelland. Wil je een dagje shoppen? Maastricht ligt op zo’n 20 min rijden, dus dit is ook goed te combineren.

Boek hier je verblijf in Thermae 2000 en start vol energie het nieuwe jaar!

Deze blog bevat affiliate links
Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.
Reactie plaatsen