Iedereen wilt deze lookalike Vertigo Lamp

De Vertigo lamp van Petit Friture is een echte blikvanger. Het unieke design, ontworpen door Constance Guisset, is gemaakt van gebogen metaal en geeft de illusie van een zwevend object. 

Prachtig, maar je betaalt er wel de hoofdprijs voor. Wij hebben een replica gevonden, die net zo mooi is. Je portemonnee is je dankbaar! 

Wat is er zo speciaal aan de Vertigo lamp? 

De Vertigo lamp is een icoon van Petit Friture. Bijzonder is de manier waarop de lamp is gemaakt: een glasvezelstructuur met daaromheen linten van polyurethaan. Door dit ontwerp is de lamp ultralicht.

De Vertigo lamp geeft een zachte verlichting en past in vrijwel elk interieur. Het golvende, asymmetrische ontwerp schept de illusie dat de lamp zweeft. Je wordt er bijna duizelig van. Hier verwijst de naam ook naar; “Vertigo” betekent duizeligheid in het Engels. Aha! 

Vertigo lamp replica
de lookalike Vertigo hanglamp boven de eettafel van @lifeby.mary

Vertigo lamp replica

De lookalike Vertigo lamp is een fantastische optie als je houdt van het ontwerp van de originele Vertigo lamp van Petit Friture, maar niet zo’n hoog budget hebt. Het is een geweldige manier om de Vertigo-stijl in huis te halen zonder al te veel geld uit te geven.

Wij vonden de stijlvolle replica op Amazon. De lookalike is gemaakt van hoogwaardig ijzer en glasvezel. Het heeft hetzelfde unieke ontwerp, zonder er goedkoop uit te zien. 

Je hebt de keuze tussen meerdere maten, die tussen de 80 cm en 200 cm liggen. Voor ieder wat wils. Ga je voor een statement of houd je het bescheiden?

Waar hang ik mijn Vertigo lamp?

Meestal wordt de Vertigo lamp boven de eettafel gehangen, want daar krijgt hij de meeste aandacht! Hoewel dit een geweldige plek is, maakt een vertigo lamp ook je woonkamer of slaapkamer helemaal af. 

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Interiorvibes
Logo