Obsessed! Deze lookalike Richmond bijzettafel past perfect tussen de bank

Obsessed! Deze lookalike Richmond bijzettafel past perfect tussen de bank

Een bijzettafel naast de bank of tussen de bank in is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Het geeft je zithoek net die extra touch. Of je nu je koffietafelboeken, magazines, of een prachtige vaas wilt neerzetten, een goede bijzettafel is onmisbaar. Daarom zijn we enthousiast dat we de perfecte lookalike van de populaire Richmond Oakura salontafel voor je hebben gevonden!

Designmeubels

Designmeubels kunnen behoorlijk prijzig zijn, daarom is het geweldig als je een alternatief vindt dat kwalitatief en qua uitstraling erg dicht bij het origineel komt. Het is echt een fantastische optie die net zo stijlvol is, maar veel vriendelijker voor je portemonnee. Bij Zen Lifestyle vind je een betaalbare lookalike van onze geliefde Richmond Oakura Salontafel.

De Richmond Oakura is een prachtige moderne salontafel uit de Luxury serie. Met zijn hoogwaardige afwerking straalt hij klasse en elegantie uit. Maar, met een prijskaartje van €524, kan het een behoorlijke aanslag zijn op je budget.

Bijzettafel Zen Lifestyle

Daar komt de Zen Lifestyle lookalike om de hoek kijken. Voor slechts €269 krijg je dezelfde stijlvolle uitstraling, maar dan vriendelijker voor je portemonnee. Het prijsverschil is opvallend: rekent je winst maar uit!

Maar dat is nog niet alles. Deze salontafel scoort maar liefst 5 sterren, en de kwaliteit van de meubels van Zen Lifestyle is echt top. Dus naast dat je geld bespaart, krijg je ook nog eens een hoogwaardig product waar je jarenlang van kunt genieten. 

Tip! Ze verkopen de bijzettafel ook in een zandkleur. Als je niet zeker bent van je keuze, bestel dan een kleurstaal voor 5 euro. Zo kun je de kleur in het echt bekijken en ben je zeker van de perfecte match met jouw interieur. Bovendien is de bijzettafel verkrijgbaar in een vierkant model, perfect als salontafel.


Stylingtip bijzettafel

Plaats een bijzettafel tussen de banken en stijl deze met een mooie lamp, een stapel boeken en een decoratieve vaas. Door verschillende hoogtes en texturen te combineren, creëer je een interessante en gezellige sfeer in je woonkamer. En vergeet niet om een persoonlijk accent toe te voegen.

Tip! Bij Westwing vind je een uitgebreide selectie modulaire banken, die je naar eigen wens kunt samenstellen uit losse elementen. Ideaal als je ook een bijzettafel ertussen wilt plaatsen.

@valetpette Notre lennon reste la meilleure pièce de notre intérieur. #canape #canapemodulable #lennon #westwing #salon #maison #home #house #deco ♬ ilomilo - musicfx7


Uitgelichte afbeelding @wonen_in_de_witte_waik