SHOP THE LOOK

We scrollen wat af op Instagram. Hier zien we regelmatig de mooiste interieuritems langskomen: van kaarsen tot bijzettafeltjes. Instagram is een echte bakermat van nieuwe trends, waaronder interieurtrends. Deze week een top 5 van zwarte salon- en bijzettafels! 

1

Salontafel blackhill

@INTERIOR.BY.MICHAEL

De Salontafel Backhill is een moderne salontafel. Dankzij de combinatie van het zwarte staal en glas is het een echte eye catcher. Je kunt de onderste glasplaat er ook uithalen zoals op de foto. 

€ 190,00

_______________________________

2

WOOOD Salontafel set

@INTERIOR.BYJESS

Deze royale bijzettafel in een set van drie is een echte eyecatcher. De Pim bijzettafels komen uit de collectie van het merk WOOOD. Ze zijn door de verschillende afmetingen zeer flexibel. Plaats ze of los van elkaar voor een speels effect. 

€ 399,00

_______________________________

3

Salontafel Gijs

@HUISJEVANEEMETWIJN

Een echte stoere tafel met een grove look. Niet alleen het metaal is zwart, maar het blad van de tafel ook.Tip! Lak het blad af met mat zwarte verf om het blad extra zwart te maken en te beschermen. 

€ 79,99

_______________________________

4

Bijzettafel Quinze

@N.BENOUCHICHAM

Je kunt er mooie accessoires op zetten, je latop of wat te drinken. Bijzettafel Quinze van Goossens voldoet aan alle verwachtingen. De bijzettafel is van topkwaliteit en gemakkelijk verplaatsbaar. Beschikbaar in twee kleuren en formaten. 

€ 399

_______________________________

5

Plantentafels set van 2

@SAARTJEKADDOFFICIAL

Deze set plantentafels met geometrische poten is perfect om jouw favoriete planten en accessoires tentoon te stellen!  Beschikbaar in twee kleuren. 

€ 44,95

Lees ook:

Interiorvibes
Logo