Arte lookalike behang!

Arte Facet behang, het is prachtig, maar ook erg prijzig. Voor een rol betaal je al gauw 139 euro en een muurtje kan daarom behoorlijk in de papieren lopen. Ons werd regelmatig gevraagd naar een betaalbaar alternatief. We gingen voor jullie op zoek en met resultaat.
In dit artikel delen we de lookalike!

behang-effect
De Arte lookalike bij @J.s.interiorss kleur behang taupe

Behang is weer hip and happening

Jarenlang werd het als ouderwets bestempeld, maar de trend is terug van weggeweest! Ben je uitgekeken op je kamer en wil je iets anders dan hoef je echt niet alles om te gooien. Behang een muur en in een handomdraai creëer je een nieuwe look.

Dit fantastische vliesbehang met stuc effect is van Praxis en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het heeft veel weg van de Arte Focus Facet wat komt door het patroon met 3d effect. Het behang kan je ruimte een flinke upgrade geven, maar het mooiste is de prijs. Je betaald voor een rol namelijk nog geen twee tientjes! En wist je dat je vliesbehang heel gemakkelijk zelf kunt behangen? Je smeert namelijk de muur in met lijm en brengt het behang direct en precies op de muur aan. Een behangtafel wordt daarmee overbodig en de klus is een fluitje van een cent. Vliesbehang kan bij het aanbrengen geschoven worden op de muur, zodat de behangbanen precies aansluiten.

Lees ook: Iedereen wilt deze lookalike Vertigo lamp 

arte lookalike
In de slaapkamer van @Interieurfa_naat

Het behang is geregeld in de aanbieding! 

Behang-effect
Kleur Taupe @lisa.dnq
Arte-behang-dupe-taupe-slaapkamer Nathalie_hb
Kleur taupe @Interieurfa_naat
slaapkamer-basic-stuc-arte
slaapkamer van @Huurhuisje.vanons.metliefde
arte behang look a like
De Arte lookalike in de gang

Shop onze favorieten

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Interiorvibes
Logo