Hebbes: hier shop je Arte lookalike behang!

Hebbes: hier shop je Arte lookalike behang!

Arte Facet behang, het is prachtig, maar ook erg prijzig. Voor een rol betaal je al gauw 139 euro en een muurtje kan daarom behoorlijk in de papieren lopen. Ons werd regelmatig gevraagd naar een betaalbaar alternatief. We gingen voor jullie op zoek en met resultaat. In dit artikel delen we de lookalike van de Arte Facet!

Behang is weer hip and happening

Jarenlang werd het als ouderwets bestempeld, maar de trend is terug van weggeweest! Ben je uitgekeken op je kamer en wil je iets anders dan hoef je echt niet alles om te gooien. Behang een muur en in een handomdraai creëer je een nieuwe look.

Hebbes: hier shop je Arte lookalike behang!

De Arte lookalike in de kleur zand bij @thuisopnummer11

Hier koop je het Arte lookalike behang

Dit grafische 3d-behang van Original Wallcoverings heeft bijzonder veel weg van het originele Arte Facet behang. Gelukkig is deze dupe van Bol.com ruim de helft goedkoper dan het originele Arte behang!

Geef je muren een upgrade met dit schitterende behang, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Kies voor zand beige, kaki grijs of goud. Dit lookalike behang lijkt volgens ons het meest op het origineel.

De voelbare textuur en subtiele glans geven het behang een luxe uitstraling. Het past goed bij verschillende interieurstijlen en maakt je huis echt af. Kortom, een tijdloos en elegant ontwerp voor een stijlvolle woning.

Hieronder voorbeelden in het interieur van de Arte Facet lookalike, hieronder zie je de kleur: Zand beige deze moet je op de website van Bol zelf selecteren.

Hebbes: hier shop je Arte lookalike behang!

De Arte lookalike bij @marloesdaily

Arte facet lookalike behang in een halletje

De arte Lookalike bij @nummertje98

arte lookalike behang in een woonkamer

De Arte Lookalike @huisjelila

Arte Facet behang bij Praxis

We hebben nóg een lookalike voor je: dit fantastische vliesbehang met stuc effect van Praxis. Kijk vooral even naar de foto's hieronder voor een impressie, want de foto's op de website van Praxis zien er iets anders uit.

Ook deze dupe heeft veel weg van de Arte Focus Facet door het geometrische patroon met 3d-effect. Het behang geeft elke ruimte een flinke upgrade voor een klein prijsje. Je betaalt voor een rol namelijk nog geen twee tientjes! Dit maakt het Arte facet behang van Praxis de beste budgetoptie.

Wist je trouwens dat je vliesbehang heel gemakkelijk zelf kunt behangen? Je smeert de muur in met lijm en brengt het behang direct op de muur aan. Een behangtafel wordt daarmee overbodig en de klus is een fluitje van een cent.

Vliesbehang kan bij het aanbrengen geschoven worden op de muur, zodat de behangbanen precies aansluiten.

Hieronder zie je voorbeelden van het behang in de kleur Taupe 

Arte Facet lookalike behang in een halletje

De Arte lookalike van Praxis bij @J.s.interiorss Arte lookalike behang
In de slaapkamer van @Interieurfa_naat

Kleur taupe @Interieurfa_naat

Je Arte lookalike behang stylen

Dit behang komt volledig tot zijn recht wanneer het gecombineerd wordt met zwarte accenten, zoals een elegante zwarte spiegel of stijlvolle wandlijsten. Een andere creatieve optie is om sierlijsten op je muur te creëren en vervolgens het binnenste gedeelte te behangen. Dit geeft een saaie muur een instant boost!

Shop de Arte lookalike hier

Het originele Arte behang

Het originele behang waar deze lookalikes op zijn geïnspireerd, is de collectie Arte Facet. Dit behang heeft een luxe uitstraling door het reliëf en de geometrische vormen.

De reliëflijnen lopen in verschillende richtingen, wat samen met het licht een geweldig en levendig effect geeft. Elk ontwerp is gemaakt op vliesbehang met een glanzende vinyl bovenlaag, waardoor de reliëfpatronen echt opvallen.

Arte lanceerde dit nieuwe ontwerp 5 jaar geleden, wat een hele nieuwe collectie inspireerde. Inmiddels is het Arte facet behang verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

lookbooks modern

Arte, gestart in 1981 door de Desart familie, brengt met zijn vernieuwende behangcollecties exclusieve wandbekleding naar high-end interieurs en projecten.

Geïnspireerd door prachtige interieurs, laten de Desart broers hun creativiteit los op hun producten, wat duidelijk te zien is in het behang van Arte. Je herkent het aan de verfijnde texturen, unieke patronen en slim gebruik van illusies.

Arte facet behang in een woonkamer

Via Pinterest Luciana Pollastri

arte facet behang  in kleur goudin woonkamer
Fashionable Guide via Pinterest


Reactie plaatsen