Dit is het prachtige optrekje van Vivian Hoorn op Ibiza

Dit is het prachtige optrekje van Vivian Hoorn op Ibiza

Vivian Hoorn is een eindeloze put inspiratie. Ze is creative director, oprichter van talent agency Scala Management én populair op YouTube. Een creatieve duizendpoot, die niet wegdeint voor het inrichten van haar eigen interieur. 

Vakantie plekje

Vivian heeft een stekje op het eiland Ibiza, naast haar huis in Amsterdam. Hier woont ze samen met haar vriend Rien en twee schattige hondjes.

Het huis in Ibiza was in eerste instantie een vakantiehuis, maar ze geeft toe er veel tijd door te brengen. Met zo’n prachtige inrichting verbaast het ons niks!

Het huis van Vivian is bijzonder Instagram-waardig. Haar stijl kan worden omschreven als chic, klassiek en een beetje artistiek, wat niet verrassend is gezien haar achtergrond als fotograaf. Enkele van haar werken zijn dan ook te vinden in het interieur.

Waar ze al die inspiratie vandaan haalt? Ze geeft zelf toe af en toe op Pinterest te spieken en de ideeën die ze opdoet op haar eigen manier in haar interieur toe te passen. Vaak gebruikt ze hiervoor spullen die ze al heeft.


Lees ook: Upcycle je oude vazen met deze geweldige diy!

All natural 

Een opvallend element in huis is het prachtige dressoir, dat op zichzelf al een statement-item is. Door de combinatie met verschillende keramieken accessoires krijgt het dressoir een chique uitstraling.

De invloed van Ibiza zijn hier en daar terug te zien. Zo is Vivian groot fan van grote keramieken vazen en potten, die allemaal van het eiland afkomstig zijn. Ze heeft er een paar bij elkaar gezet op het dressoir. Ze staan ook prachtig met wat droogbloemen of palmtakken.

Buitenruimte 

Vivian en haar vriend Rien hebben een groot terras met prachtig uitzicht. Hier staat ook een loungeset en grote eettafel om buiten te genieten met gasten. Het heeft een typische Ibiza vibe met veel wit, natuurlijke materialen en natuurlijk weer enkele keramieken potten.


Huis Vivian Hoorn Ibiza - Westwing

Vivian’s slaapkamer

In de slaapkamer houdt Vivian van een Hotel vibe. Dat zien we terug aan het grote bed met wit beddengoed. Verder heeft de slaapkamer niet te veel storende elementen en is het vooral een clean en lichte kamer.

Een eigen draai 

Het interieur is chic en klassiek, maar heeft ook een personal touch. Zo heeft ze haar eigen kunst, foto’s en andere objecten staan. Zo zijn er items die je niet zo makkelijk in een woonwinkel vindt, omdat Vivian ze heeft meegenomen van reisjes. Het leuke hiervan is dat ze constant herinnert wordt aan mooie avonturen.

Lees ook: Binnenkijken bij de moderne villa van Romee Strijd


Credit: Westwing


Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.
Reactie plaatsen