Binnenkijken bij de moderne villa van Romee Strijd

Binnenkijken bij de moderne villa van Romee Strijd

Het droomhuis van model Romee Strijd en vriend Laurens van Leeuwen is eindelijk af. In haar home tour vlog neemt ze kijkers mee en vertelt ze trots over haar “stulpje” van enkele miljoenen euro’s dat ligt in het Zuid-Hollandse Pijnacker. Wij zijn benieuwd!

Earthy tones 

Romee houdt van beige. Dat zie je dan ook o-ver-al aan terug: van beige muren tot beige meubels, beddengoed en accessoires. Zelfs de kinderkamers van Mint en June zijn gehuld in beige tinten.

Het valt direct op dat het interieur volledig op elkaar is afgestemd met dezelfde kleur. Laurens bevestigt dat het hele huis een consistente stijl heeft. Het koppel heeft duidelijk een voorkeur voor aardetinten.

Minimalisme 

Beige hoort natuurlijk helemaal terug in de moderne, minimalistische stijl. Vanaf het begin is het duidelijk dat Romee en Laurens een minimalistisch interieur nastreven in hun huis.

Nergens zijn er te veel accessoires of opsmuk. Het resultaat is een heldere, rustige woning waar het stel heerlijk tot rust kan komen.

Het koppel erkent wel dat zij het kleurrijke speelgoed tijdelijk aan de kant hebben gezet voor de vlog.

Instagram Romee Strijd

Japandi 

We herkennen zeker wat Japandi in haar huis. Zo is het minimalisme, de aardse tinten en het gebruik van lichte materialen allemaal volgens de regels van Japandi. Alles is met zorg uitgekozen en samengesteld.

Bovendien lijken ze te genieten van 'organische vormen', zoals ze dit zelf noemen. In plaats van gewone, rechthoekige of vierkante vormen, worden er bij spiegels, tafels en Romee's fantastische inloopkast juist speelse rondingen gebruikt.

lookbooks japandi

Het is duidelijk dat Romee en Laurens inspiratie hebben opgedaan bij de Kardashians, die ook fan zijn van de Japandi stijl.


Instagram Romee Strijd


Riante tuin

Niet alleen het huis is enorm, de tuin is ook geen kleintje. Hij is zelfs zó groot dat er een gym, zwembad, jaccuzzi en zitruimte past. Hier heeft het stel een heerlijke privégym, waar ze dan ook graag gebruik van maken.

In de zomers zit het stel graag bij het zwembad met hun twee kleintjes. Ze hebben er een heerlijke witte loungeset neergezet waar ze heerlijk in kunnen neerploffen.

Er staan hier en daar wat planten in de tuin, maar er is over het algemeen niet veel groen. In de toekomst willen ze graag meer groen in de tuin, ook al heeft het stel geen “groene vingers”, bekennen ze. Voor nu is de tuin nog modern en simplistisch. Bekijk de hometour hieronder.

Lees ook: Hebben! dit zijn de 10 mooiste koffietafelboeken

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.
Reactie plaatsen