Hebben! Dit zijn de 10 mooiste koffietafelboeken

Hebben! Dit zijn de 10 mooiste koffietafelboeken

We zijn dol op mooie koffietafelboeken, want ze zijn een geweldige toevoeging aan je interieur. Een of meerdere koffietafelboeken zorgen vaak voor de finishing touch van je salontafel. In deze top 10 vind je de mooiste koffietafelboeken van dit moment!

1. PRADA CATWALK

prada-koffietafelboek

Prada, opgericht als luxe lederwarenhuis in 1913 in Milaan, werd één van ‘s werelds meest invloedrijke luxemerken toen Miuccia Prada in 1979 het roer van het familiebedrijf overnam. Dit boek begint met een beknopte geschiedenis van het huis, gevolgd door een kort biografisch profiel van Miuccia Prada. Neem een uniek kijkje in de geschiedenis van Prada en de catwalk!

SHOP HIER

2. CHANEL CATWALK 

chanel-koffietafelboek

De bestverkochte Chanel Catwalk was het eerste boek waarin elke Chanel-collectie die ooit door Karl Lagerfeld is gemaakt, in één boek is samengebracht. Neem een uniek kijkje in de geschiedenis van Chanel en de catwalk.

SHOP HIER

3. RIHANNA

Rihanna-koffietafelboek

Internationaal cultureel icoon Rihanna nodigt je uit in haar wereld met deze verbluffende visuele autobiografie. Van haar jeugd in Barbados tot haar wereldwijde concertreizen.

SHOP HIER

4. THE WOMAN WHO READS

chanel-the-woman-who-reads-tafelboek@interior.by.michael

The Woman Who Reads biedt een buitengewone en intieme kijk op de culturele invloeden achter de oprichting van een wereldwijd mode-imperium, oude dichters en goede kennissen.


SHOP HIER

5. YVES SAINT LAURENT

koffie tafel boek@Clairepronk

Musthave voor alle fashionliefhebbers. Een ontzettend mooi boek met een fantastische kleur.


SHOP HIER

6. PARIS CHIC

Dit prachtige koffietafelboek van Assouline geeft je een blik in het Parijse leven. Samen openen de auteur Alexandra Senes en fotograaf Oliver Pilcher de deuren naar enkele van de meest verfijnde huizen in Parijs.

SHOP HIER

7. SEEING STARS

seeing-stars-book@Readsling

Wat is jouw sterrenbeeld en wat zeggen de sterren? Kom er achter in dit super leuke sterrenbeeld boekje. Erg leuke cadeautip!

SHOP HIER

8. IBIZA BOHEMIA

assouline-koffietafelboek@LIVING.NR19

Van een bruisend nachtleven tot vredige yoga-retraites, de hippie-chique sfeer van Ibiza is het kenmerk. Deze typische mediterrane hotspot heeft tientallen jaren gediend als een ontsnapping voor zowel artiesten, creatievelingen als muzikanten. Het is een plek om jezelf opnieuw uit te vinden, om de fijne lijn tussen beschaving en wildernis te bewandelen en om gelukzaligheid te ontdekken.

SHOP HIER

9. EAT DRINK NAP

Lees ook: 10X interieur design boeken voor interieur-liefhebbers

eat-drink-nap-koffietafelboek@shannonrozfashion

Boordevol interieurtips, recepten en meer! Eat, Drink, Nap laat je zien hoe je een stukje Soho House mee naar huis neemt.

SHOP HIER

10. ROLEX

rolex@MIEMSHOME

In Rolex vind je vele tot nu toe onbekende feiten. Met kennis van zaken schrijven de auteurs over de geschiedenis van het horlogemerk, inclusief wetenswaardigheden en memorabele anekdotes. Leer alles over dit innovatieve en wereldberoemde stukje techniek en word een echte kenner.

SHOP HIER


Uitgelichte afbeelding: @clairepronk

Deze blog bevat affiliate links

Reactie plaatsen