Koopje! Action Ventilator voor maar €79,95

Koopje! Action Ventilator voor maar €79,95

Design ventilatoren zijn vaak gewild vanwege hun strakke, moderne uiterlijk en geavanceerde functies. Maar de prijskaartjes van deze luxueuze apparaten zijn niet voor iedereen toegankelijk. Gelukkig biedt Action nu een stijlvolle en betaalbare ventilator die een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit zonder een fortuin uit te geven.

Alternatief voor Luxe Ventilatoren

Wat zijn de overeenkomsten tussen de ventilator van Action en de duurdere designmerken? Allereerst het ontwerp. Deze ventilator van Action heeft hetzelfde staande design, waardoor je hem niet op een kast of tafel hoeft te balanceren voor de juiste hoogte.

De Hyundai-ventilator van Action is bovendien bladeless. Dat betekent dat hij, net als de bekende luxe modellen, geen ronddraaiende bladen heeft (zeg vaarwel tegen stof) én net zo’n mooi strak design. De ventilator zorgt voor een zacht briesje door je hele ruimte dankzij de handige draaifunctie.

Terwijl jij geniet van deze koele bries, reinigt de Action ventilator ook de lucht. Deze luchtreiniging werkt via een ionisatiefunctie. Deze functie ioniseert de lucht om ons heen, waardoor negatieve ionen zich hechten aan stofdeeltjes. Hierdoor worden de stofdeeltjes zwaarder en vallen ze naar beneden, zodat schadelijke deeltjes uit de lucht verdwijnen.

Handige Functies voor Comfort en Gemak

Er is meer: met de 12-uurstimer schakelt de ventilator automatisch uit. Ideaal als je de Action ventilator 's nachts wilt gebruiken. Met een maximaal geluidsniveau van 60 dB (dit staat gelijk aan een normaal gesprek) lig je niet wakker tijdens zwoele zomernachten.

Naast het feit dat je niet meer hoeft te zweten, is opstaan om de ventilator te bedienen ook niet nodig. Dit handige apparaat heeft een gebruiksvriendelijk touchscreen en ledlampjes, maar de afstandsbediening maakt het nóg makkelijker om vanuit je luie stoel één van de 12 windsnelheden te kiezen.

Lees ook: grijp je kans met deze zomerse Action deals (alleen online!)

action ventilator Dyson lookalike

shop hier knop

Meer Verkoeling met de Mobiele Airco


Ben je op zoek naar nog meer verkoeling tijdens de hete zomermaanden? Dan heeft Action nog meer in petto. Naast deze fantastische ventilator biedt Action ook een mobiele airco aan. Deze mobiele airco's zijn perfect voor het snel en efficiënt koelen van je kantoor, slaapkamer of woonkamer en zijn, net als de ventilator, zeer betaalbaar. Of je nu in een kleine kamer of een grotere ruimte verkoeling nodig hebt, de mobiele airco van Action zorgt ervoor dat je altijd comfortabel blijft. Ideaal voor thuis of op kantoor!

Waar vind je deze geweldige producten? Nou, niet in de winkel van Action. Deze deals zijn alleen online. Dus race meteen naar de webshop, want zo’n goede deal vind je niet snel. Voor je het weet is ‘ie uitverkocht!

Tip: Claim geld terug met Hornbach's laagsteprijsgarantie