Budgettip: claim geld terug met Hornbach’s laagsteprijsgarantie
in Tips

Budgettip: claim geld terug met Hornbach’s laagsteprijsgarantie

Wist je dat je geld kunt verdienen tijdens het shoppen bij je favoriete bouwmarkt? Met Hornbach’s laagsteprijsgarantie is het niet moeilijk om de goedkoopste producten te scoren. Wil je weten hoe het precies werkt? Lees dan snel verder! 

Hornbach’s laagsteprijsgarantie

Wat is de goedkoopste bouwmarkt? Volgens Hornbach is het duidelijk: wie korting biedt, is sowieso al te duur. Daarom hebben ze nooit aanbiedingen of lokkertjes. Ze garanderen simpelweg de laagste prijzen en daar pluk jij de vruchten van!

Hoe? Nou, vind je een product ergens anders goedkoper, dan haalt Hornbach de prijs voor je omlaag. Je krijgt naast het verschil in prijs óók 10% korting!

Dus ben je van plan om binnenkort een nieuwe accuschroevendraaier of decoupeerzaag te kopen? Check dan altijd of Hornbach de goedkoopste prijs biedt! Zo kun jij misschien ook geld verdienen met je DIY-project. De laagsteprijsgarantie geldt ook bij aanbiedingen van concurrenten en internetprijzen.

Een verbouwing of renovatie kan aardig in de papieren lopen, dus met deze hack bespaar je veel geld.


Tip: Sta je in de winkel van Hornbach en wil je iets kopen? Check dan altijd even online of het bij een concurrent goedkoper is! Kijk goed of ze exact hetzelfde product verkopen voor een lagere prijs. Zo ja, dan kun je aanspraak maken op de laagsteprijsgarantie. 

Hornbach laagsteprijsgarantie in de winkel

Heb je een product van Hornbach ergens anders goedkoper gevonden? Dan wordt de prijs verlaagd naar de laagste prijs én krijg je 10% korting. Ga langs in een vestiging en neem bewijs mee dat de concurrent goedkoper is. Dit kan bijvoorbeeld een screenshot zijn, een folder of een flyer.

Tip: de laagsteprijsgarantie van Hornbach geldt ook als de prijs in het kader van een korting of actie ergens anders (tijdelijk) goedkoper is. Hiervoor moet wél gelden dat de korting voor iedereen beschikbaar is, dus speciale ledenacties of persoonlijke kortingen doen niet mee.

Tip: Ikea Hack: maak je eigen sidetable voor maar € 60,-

Hoe werkt de hornbach laagsteprijsgarantie online? 

Wil je de laagsteprijsgarantie van Hornbach online gebruiken? Voor online bestellingen vul je dit formulier in. Hornbach controleert je aanvraagformulier en als alles klopt, krijg je het bedrag direct terugbetaald via dezelfde betaalwijze die gebruikt is in de online bestelling.

Tip: in het formulier van Hornbach moet je ook een productcode van de concurrerende verkoper invoeren. Kun je deze zo snel niet vinden? Zoek dan naar het EAN-nummer. De EAN-code begint in Nederland met de cijfers 87. Amazon.nl gebruikt ASIN-codes.

Lees ook: 3X maak je eigen 3D-schilderij

Ook ná je aankoop geld terug

De laagsteprijsgarantie van Hornbach geld ook ná je aankoop. Dus spot je 30 dagen na aankoop het product ergens anders goedkoper? Of verlaagt Hornbach de prijs opeens? Dan krijg je ook het verschil in prijs terug. Volg hiervoor deze stappen:

  1. Maak een gratis account aan via de website of Hornbach app. Als je producten koopt, worden ze aan dit klantaccount gekoppeld. Online aankopen worden automatisch geregistreerd, terwijl aankopen in de fysieke winkels aan het account gekoppeld kunnen worden door de barcode op het bonnetje te scannen.
  2. Wordt het product 30 dagen na aankoop opeens goedkoper aangeboden? Of wordt hetzelfde product bij een concurrent goedkoper aangeboden? Dan kun je geld terugvragen. Het verschil in prijs wordt dan teruggestort op je klantaccount.
  3. In je klantaccount kun je hierna op de knop “tegoed activeren” klikken. Het verschil in prijs wordt nu op je account toegevoegd. Dit tegoed kun je zowel online als in de winkel besteden.

Veel shopplezier!

Lees ook: Verhuizen? Bij deze winkels krijg je verhuiskorting!

twee mensen verven een muur samen

Uitzonderingen 

Helaas, er zijn ook uitzonderingen. Zo is de laagsteprijsgarantie uitgesloten bij artikelen met een uitverkoop-sticker. Ook verzendkosten, maatwerk, montageservices en levende goederen doen niet mee voor de laagsteprijsgarantie.

Je kunt het tegoed ook niet gebruiken voor reserveren en afhalen in de winkel. Het is alleen bruikbaar voor aankopen via de website of in een filiaal.

Let op, je tegoed kan ook vervallen. Het tegoed dat je krijgt, vervalt 36 maanden na het einde van het jaar waarin je het tegoed hebt ontvangen door de laagsteprijsgarantie.

Hier lees je alle richtlijnen van Hornbach’s laagsteprijsgarantie.

Tip: Snel een huurwoning vinden? Ontdek dé huurhack van 2024!