Verhuizen? Bij deze winkels krijg je verhuiskorting!

Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Je hebt een huis gekocht of gaat een huis huren en moet van alles kopen. Verhuizen kan enorm aantikken en zeker met die onvoorziene ritjes naar de bouwmarkt. Toch nog een potje verf, wat schroeven of een kabelgootje. Het kan behoorlijk in de papieren lopen en daarom is iedere besparing mooi meegenomen.

In dit artikel delen we een tip met je die je heel wat geld kan besparen. We hebben namelijk ontdekt dat je bij sommige bouwmarkten verhuiskorting kunt aanvragen!

Karwei

Karwei, de bouwmarkt met smaak! Ze verkopen namelijk niet alleen gereedschap en doe-het-zelfartikelen, maar hebben ook een fantastisch assortiment met de mooiste banken, stoelen, kasten en accessoires. Helemaal te gek natuurlijk dat Karwei een verhuiskorting aanbiedt. Na inleveren van een kopie van je huur- of koopcontract, en geldig id-bewijs ontvang je maar liefst 2 maanden lang 10% korting op al je aankopen m.u.v. aanbiedingen en Vast Verlaagd artikelen! Je kunt dit aanvragen bij de servicebalie in de winkel. Je ontvangt dan een kaart waarmee je op vertoon iedere keer 10% korting krijgt op de artikelen die je shopt. 

Gamma

Bij Gamma krijg je 10% verhuisvoordeel!  Vraag de korting aan bij de servicebalie van Gamma. Vergeet je huur- of koopcontract niet mee te nemen. Je ontvangt dan een kaartje waarmee je 3 maanden lang 10% korting krijgt op alle producten muv de aanbiedingen en Vast Verlaagd artikelen. 

Gamma-verhuis-voordeel-korting

Bekijk hier de nieuwste Action Deals 

Praxis

De verhuispas van Praxis is niet bij alle filialen geldig. Vraag dus even bij de servicebalie in de winkel of je de verhuispas kunt aanvragen. Met de verhuispas krijg je twee maanden lang 15% korting op het assortiment van Praxis. De korting geldt alleen niet op saleproducten en op de vaste lage prijs artikelen. Tip! Bij Praxis kun je je gratis aanmelden voor Praxis Plus. Je ontvangt dan: 

  • 10% welkomstkorting op een artikel naar keuze

  • altijd speciale Praxis Plus aanbiedingen

  • 1 jaar extra garantie

  • 90 dagen retourtijd

  • 2 uur gratis aanhanger

Lees ook: Interieur Guide – Dé interieurtips die iedereen moet weten

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Interiorvibes
Logo