Manhattan aan de Maas: Verblijf bij hotel nhow in Rotterdam 
in Hotels

Manhattan aan de Maas: Verblijf bij hotel nhow in Rotterdam 

Staat een weekendje Rotterdam op de planning? Wij hebben een hoteltip voor je: hotel nhow Rotterdam! Dit hotel ligt op een fantastische locatie dat ook wel bekend staat als het “Manhattan aan de Maas”. Maak je klaar voor een verblijf in stijl! 

Locatie

Hotel nhow Rotterdam is een modern designhotel met centrale locatie: tegenover de Erasmusbrug op de Wilhelminapier.

Wil je de stad ontdekken? Het hotel ligt midden in het centrum en is daarom een perfecte uitvalsbasis voor een citytrip. Het metro- en tramstation Wilhelminaplein ligt op 2 minuten lopen en vanuit daar ben je binnen 7 minuten midden in de stad.

Bovendien ligt centraal station Rotterdam ligt 10 minuten rijafstand. Vanuit hier ben je in 20 minuten in Den Haag.

De kamers

Wij verbleven in de comfortabele Sunrise Kamer met prachtig uitzicht over de Maas. In de moderne en luchtige kamers geniet je van ruimte en comfort. Logeren in hotel nhow betekent kamers met uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. Cool toch? Ook heeft het hotel een fitnesscentrum en elke kamer heeft moderne voorzieningen zoals wifi en Tv.


Lees ook: Een inspirerend bezoek aan hotel Flora Batava

Restaurant ELVY

Elke ochtend geniet je in restaurant ELVY van een ontbijt in de ontbijtruimte. Naast het ontbijt kun je ook terecht voor lunch en diner met een internationaal tintje, wat goed past bij de verschillende eetculturen die je in Rotterdam vindt. Bij restaurant ELVY zie je deze mix aan culturen terug op je bord. 

Voor 39,- euro stel je zelf een driegangen-menu samen. Kies tussen wereldse gerechten zoals Turks brood, Koreaans rundvlees of Hongaars Lángos.

Als klap op de vuurpijl heeft het hotel een dakterras, waar je geniet van een hapje en een drankje. Heerlijk om op warme dagen de zonsondergang te bekijken. ’s Avonds kun je hier ook terecht voor een heerlijke cocktail terwijl je kijkt naar de fonkelende skyline. The view is to die for!

 Nhow RotterdamDeze blog bevat affiliate links

Reactie plaatsen