Oplaadbare wandlampen zonder stroom

Wandlampen zijn echte sfeermakers en mooie lampen aan de muur zijn een toevoeging als je je interieur perfect wilt stylen. Maar wat als je geen leidingen wil frezen in de muur of dat mag niet omdat je bijvoorbeeld een woning huurt. Wij hebben de oplossing! Want met deze interieurhack heb je helemaal geen stroompunten nodig. Deze prachtige wandlampen werken namelijk op batterij en zijn oplaadbaar.

wandlampen-zwart-woonkamer
Ze staan hier prachtig in de eethoek - Demyyoelle

Dé trend van dit moment: Up-down wandlampen. Ze zijn chic en minimalistisch en het mooiste is: ze werken op batterij. Je laadt ze gemakkelijk op via de meegeleverde usb kabel. Hang de lampjes boven de bank, in de gang of in je slaapkamer. Het is de perfecte toevoeging om meer sfeer te creëren in je interieur. Ook is het geen must om gaatjes te boren want er wordt lijm meegeleverd waarmee je het wandlampje kunt opplakken. De wandlampen zijn verkrijgbaar in een mat zwarte kleur, in het wit of in een hout kleur. Je kunt ze natuurlijk ook goud spuiten om een touch of gold toe te voegen. Voor de kleuren van het licht kun je kiezen uit warm wit of wit.


oplaadbare-wandlampen-zwart-woonkamer
Shanita heeft de wandlampen boven de bank opgehangen. Heel sfeervol

De wandlampen hebben drie standen: Aan, uit en automatisch. De lamp heeft een bewegingssensor en gaat automatisch aan als er beweging wordt gedetecteerd. Een fijne stand voor als je 's avonds laat thuis komt of in de nacht naar het toilet gaat.

Bekijk hieronder het filmpje hoe je de wandlamp binnen een mum van tijd in gebruik neemt.

Via Instagram hebben we prachtige foto´s ontvangen van de oplaadbare wandlampen. Zie hieronder het resultaat!

wandlampen-zwarte-kast


goudveren-behang-gordijn


wandlampen-lichtDeze blog bevat affiliate links