Tip: Hier koop je Duitse import keukens in Nederland
in Tips

Tip: Hier koop je Duitse import keukens in Nederland

De Duitse keukenmarkt staat bekend om zijn hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Veel Nederlanders weten dat het voordeliger is om een keuken in Duitsland te kopen, maar de gedachte van het oversteken van de grens, het onderhandelen in een andere taal en het regelen van transport schrikt af. 

Goed nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een voordelige nieuwe keuken: je hoeft niet meer de grens over! Küchenwelt biedt Duitse keukens tegen Duitse prijzen aan in Nederland. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige keuken tegen een aantrekkelijke prijs, zonder de stress van het oversteken van de grens.

Duitse keukens

Bij Küchenwelt koop je een nieuwe keuken die goedkoper is dan die van andere aanbieders. De keukens zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens tot in de puntjes verzorgd.

Er is voor ieder wat wils; design keukens, landelijke keukens, moderne keukens en tijdloze keukens. Ook de nieuwste trends in keukenland vind je hier: greeploos, betonlook, zwarte keukens en hoogglans.

De keukenexperts nemen graag de tijd om je rond te leiden en je wensen en behoeftes te bespreken. Tijdens je bezoek geeft het personeel je graag advies over allerlei technische aspecten, zoals de perfecte hoogte van je werkbladen of hoe je een eiland in je keuken kunt inpassen.

Wil je een keuken op maat? Geen probleem. Ze maken een ontwerp dat volledig gebaseerd is op jouw voorkeuren. De keukens zijn aan te passen op je wensen, dus kies zelf de kleuren, materialen en afwerking. Hieronder twee foto's van de keukens van Küchenwelt.

Ook handig: Maak een interieur moodboard in 4 simpele stappen

moderne beige keuken met keukeneiland

Hoe kies je de perfecte keuken? 

Met het grote aanbod aan keukens is het moeilijk om een keuze te maken. Deze tips maken je het nét iets makkelijker.

1. Maak duidelijk wat je wilt: voordat je begint met winkelen, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat je precies wilt. Denk bijvoorbeeld aan de grootte, stijl, kleur en functionaliteit van de keuken.

2. Meet de ruimte: voordat je naar de winkel gaat, meet je de ruimte waar de keuken komt en neem ook de plattegrond mee. Zo weet je zeker dat alles past en voorkom je vervelende verrassingen later.

3. Wees flexibel: houd er rekening mee dat sommige dingen in de winkel misschien anders zijn dan je had gedacht. Wees flexibel en houd je ogen open voor andere opties, je zou verbaasd zijn hoeveel leuke dingen je kunt vinden die je niet had verwacht.

Budget: stel een budget vast en houd je daar aan. Probeer niet te veel geld uit te geven aan dingen die je niet echt nodig hebt.

Lees ook: Keuken inspiratie – dit zijn de mooie trends!

een moderne keuken

Shoppen bij Küchenwelt

Maak een afspraak bij Küchenwelt voor een gezellig bezoek en persoonlijke aandacht. Laat je inspireren en vraag om advies op maat. Ze hebben de grootste Duitse keukenshowroom van Nederland, dus de keuze is reuze. De keukenexperts helpen je graag bij je keuze.

De openingstijden zijn ruim, dus je kunt ook 's avonds of op zondag langskomen. Dus, maak een afspraak en laat je verrassen door het grote aanbod!