Vision Board Magie: Word de Beste Versie van Jezelf!

Raas je door het leven en weet je af en toe niet meer zo goed waar je het allemaal voor doet? Helaas hebben veel mensen hier last van. Je werkt hard, maar resultaten zie je nauwelijks. Of misschien weet je nog steeds niet wat je nu écht wilt. Dan is het tijd voor een nieuwe aanpak, en wel met een krachtige tool: een Vision Board. 

Wat is een Vision Board?

Je kent het wel, je weet ongeveer wat je wilt, maar het zit allemaal in je hoofd. Een duidelijk beeld van je doelen en dromen heb je niet. Je wilt ook zo veel. Het liefst allemaal tegelijk. Een leuk huis, een baan, een gelukkig gezin, een welverdiende vakantie, noem het maar op. Met een Vision Board zet je dit concreet op papier. 

Een Vision Board is een krachtig tool die helpt bij het ordenen van gedachten en dromen tot een visuele voorstelling. Het is een ideaal middel als je je doelen tastbaarder wilt maken. Zo weet je niet alleen wát je precies wilt, maar ook hoe het eruit moet zien. 

Wat zet je dan precies op zo’n Vision Board? Nou, Een Vision Board kan betrekking hebben op allerlei aspecten van je leven. Denk aan:

  • Werk: Het succes dat je wilt behalen in je carrière, de toekomst van je bedrijf 
  • Thuis: Je droomhuis en interieur
  • Geld: Financiële doelen
  • Liefde: Een liefdesrelatie met de partner van je dromen
  • Relaties: Hoe je je wilt verhouden tot je vrienden en een vriendenkring, de relatie met je familie, opvoeding van je kinderen
  • Schoonheid: Je ideale gewicht en figuur, je persoonlijke stijl, kleding en uitstraling
  • Vrije tijd: De vakantie van je dromen, een reis door Afrika die je graag wilt maken, tijd voor jezelf en een goede nachtrust
  • Spiritualiteit: groei en verdieping, de impact die je wilt hebben op de wereld
  • Levensloop: Je ideale leven, persoonlijke waarden en normen, de manier waarop je in het leven wilt staan

Je ziet het: van je droomhuis met zonnige tuin, de reis van je leven, een flitsende auto, een geweldige relatie of een eigen webshop: je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het manifesteren met een Vision Board. Het enige wat je nodig hebt, is een strategie. 

Wat een Vision Board doet

Laat die strategie maar aan Annebet over! Annebet is ontwerper en stond een aantal jaar geleden op een kruispunt in haar leven. Ze maakte een Vision Board. Gewoon, zoals ze als creatieveling gewend was. Het resultaat was verbluffend: alles op haar Vision Board werd binnen een paar maanden realiteit. 

Ze zag meteen een overeenkomst met haar werk als ontwerper: wat ze op de tekentafel maakte, werd werkelijkheid. Opeens klopte het allemaal. 

Annebet raakte in de ban van Vision Boards en begon alle belangrijke informatie uit te pluizen. Wat is de wetenschap achter een Vision Board? Welke ervaringen hebben anderen hiermee? En hoe werkt dit op spiritueel vlak? Al deze informatie verzamelde ze in één cursus, waarmee ze nu anderen helpt hun droomleven werkelijkheid te maken.

Met Annebets cursus weet je precies hoe het maken van een Vision Board in z’n werk gaat en hoe het voor je werkt. Zo heb je een tool for life. Je kan het letterlijk elk moment gebruiken. Als je eenmaal weet hoe het werkt, heb je meer grip op je leven. Je hebt eindelijk het gevoel dat je zelf de touwtjes in handen hebt.

foto's voor een vision board liggen verspreid op een rotan ondergrond

Lees ook: 10X koffietafelboeken voor interieur-liefhebbers

Je doelen voor ogen houden

En ja, je mag sceptisch zijn. Want zo’n Vision Board is uiteindelijk maar wat afbeeldingen bij elkaar, toch? Bereiken wat je wilt, is nog steeds hard werken. Een zak geld op je Vision Board zetten kán zeker. Of je het ook krijgt, ligt grotendeels bij jezelf. 

Maar waar een Vision Board wel bij helpt, is je doelen voor ogen houden. Want, wat wil je met die zak geld? Misschien wel je droomhuis kopen. Hoe ziet dit droomhuis eruit? Plak het op je Vision Board! Nu je dit weet, heb je een duidelijk doel voor ogen. Je gaat meer om je heen kijken; welke huizen staan er eigenlijk te koop in mijn omgeving? 

Ook weet je beter wat je (nog) niet wilt: bij een Vision Board geef je alleen ruimte aan doelen die je nu wilt bereiken. Zo ontstaat er meer ruimte in je leven en hoofd. Je weet concreet waar je naar streeft. 

Annebet heeft al veel mensen geholpen. De resultaten kunnen zelfs spooky zijn, zo goed komen ze uit. Zo vertelt Nathalie: “Ik ben echt onwijs enthousiast over de cursus. Ik heb het gebruikt om een nieuw huis te visualiseren. Inmiddels is het 3 maanden later en hebben we ons droomhuis gekocht!! Waarvan we nooit hadden gedacht het te kunnen kopen en wat eng veel lijkt (tot in de details!) op de Vision Board afbeeldingen!”

Wat heb je nodig? 

Je hebt slechts een notitieboekje nodig om te starten. Gedurende de cursus word je geleidelijk aan door het proces van het maken van een Vision Board geleid. Hierbij wordt ook ingegaan op het selecteren van het type board, welke benodigdheden je moet aanschaffen en wanneer je dit doet. 

Voordat je actief begint met het samenstellen van het board, is het eerste doel om duidelijk te krijgen wat je exact wilt bereiken en waarom. Geen zorgen, je hoeft geen creatieve duizendpoot te zijn. Als je eenmaal op papier hebt wat je concreet wilt, hoef je hier alleen beelden bij te zoeken. Annebet helpt je hierbij. 

Ook leuk: Het kan: wonen en werken in het buitenland zonder werkvergunning!

Dé methode voor het maken van een Vision Board 

Niet onbelangrijk: een Vision Board is geen wondermiddel. Je moet zorgvuldige keuzes maken en bewust blijven. In de cursus leer je alle belangrijke tips & tricks. Je hoeft niet meer tot laat in de avond zelf op zoek naar filmpjes en in haast wat bij elkaar te flansen. 

De methode van Annebet is allesomvattend, van start tot finish. Je gaat gewoon thuis aan de slag, want de cursus is geheel online. Je hoeft ook geen facebookgroepen of zoomsessies bij te wonen en al helemaal niet je Vision Board te delen! Privacy verzekerd. Je wordt stap voor stap door Annebet begeleidt, waardoor je Vision Board al in ± 5 uur klaar is. 

Ben je een dromer en heb je wel duizend ideeën, of juist helemaal geen? Geen zorgen! Je hoeft nog niet te weten waar je het Vision Board over maakt. Raak geïnspireerd door de persoonlijke verhalen en zoek rustig uit wat je precies wilt bereiken. Uiteindelijk kan alles, zolang als je het maar wílt. 

Ben jij klaar om de regie over jouw leven te nemen? Schrijf je vandaag nog in voor de cursus van Annebet en begin aan jouw reis naar een concreet en vervullend leven. Klik hier voor meer informatie en zet de eerste stap richting jouw ideale toekomst!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Interiorvibes
Logo