coffee corner

7 X KOFFIE MUST-HAVES

Koffie. Hoe zouden we zonder moeten? Wij Nederlanders staan – met een gemiddelde van 1.84 koppen koffie per dag – op plek drie van meest koffiedrinkende landen. 

Bij het zetten van het perfect kopje koffie komt nogal wat kijken. Niet alleen de koffie zelf, maar ook de kopjes, melkopschuimer en handige bewaarblikken. Dit zijn onze favoriete must-haves van dit moment. 

1

Koffiecuphouder

Gebruik jij cups voor je dagelijkse bakkie leut? Dan mag deze handige cuphouder niet ontbreken. Met plek voor maar liefst 48 cups, heb je altijd een kopje koffie binnen handbereik.

€ 12,99

_______________________________

2

Koffie reisbeker

In de auto, in de trein, op werk – ook onderweg drinken we koffie in stijl. Deze dubbelwandige reisbeker houdt je koffie tot vier uur warm. Scoor bonuspunten door je favoriete koffie to go tentje deze beker te laten vullen. Het milieu is je dankbaar!

€ 24,99

_______________________________

3

Verrassende labels

Etsy

Tja, dat pak koffie staat niet altijd even mooi op je aanrecht. De oplossing: stop losse koffie in een glazen pot en plak er deze mooie (en goedkope!) labels op. Bijkomend voordeel is dat deze labels waterbestendig zijn, wat ze ideaal maakt voor je koffiehoekje.

€ 9,36

_______________________________

4

Koffie kopjes

@huisjeopnr.12

Deze leuke koffie kopjes scoor je voor een paar euro. Deze keramieken koffiekopjes hebben prachtig glazuur, afgemaakt met gouden randje.

€ 5,49

_______________________________

5

Nespresso Essenza + Melkopschuimer

Coolblue

Wow – deze melkopschuimer mag er zijn en deze krijg je er nu bij als je een Nespresso mini aanschaft. Hij maakt je koffie hoekje helemaal af. Met één druk op de knop maak je een heerlijke latte macchiato of cappuccino. 

€ 88,95

_______________________________

6

Dubbelwandige glazen

Blokker

Deze koffie kopjes blijven lekker lang warm door het dubbelwandige glas. Warme koffie is natuurlijk het lekkerst! Bovendien zorgt het dubbelzijdige glas ervoor dat de buitenkant van het glas niet te warm wordt.

€ 9,99

_______________________________

Monin Siroop

7

Bijenkorf

Met de Coffee Siropen geschenkset van Monin geef je de lekkerste toevoeging aan je koffie. De set bevat vijf flesjes van 50 ml met verschillende smaken. Leuk om cadeau te geven of er zelf van te genieten.

€ 12,95

Uitgelicht beeld: Pinterest
Interiorvibes
Logo