Bij deze meubel outlets shop je met de hoogste kortingen!

Bij deze meubel outlets shop je met de hoogste kortingen!

Ga je verhuizen of ben je gewoon op zoek naar nieuwe meubels voor een betaalbare prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit lijstje delen we de leukste outlet winkels waar je voor fantastische prijzen kwalitatief hoogwaardige meubels scoort.

1. Goossens wonen Outlet

Goossens, een van onze favoriete interieurwinkels. Ze verkopen meubelen van kwaliteit en hebben een unieke collectie. Naast deze unieke collectie hebben ze een aantal topmerken toegevoegd aan het assortiment (zoals Kave home) En omdat sommige meubelen misschien net niet binnen je budget passen hier een dikke tip die nog niet iedereen heeft ontdekt.

Goossens verkoopt namelijk online Showroommodellen waarbij de items tot wel 80% zijn afgeprijsd! Ook hebben ze een OP = OP collectie. Dat zijn artikelen die niet meer terug komen in de collectie en daarbij geldt een korting tot 50%. Hierdoor kun je dus geweldige meubelen scoren voor een top prijs!

2. Naduvi

Dé outlet voor home & living met de mooiste interieuritems van verschillende topmerken. Bij Naduvi shop je op de gehele website voor outlet prijzen. Ze verkopen toffe merken zoals; Kick, PTMD, Polewolf, Benuta en Zuiver en omdat ze rechtstreeks versturen vanaf de leverancier heb je altijd de laagste prijs .

Ook handig: snel een huurwoning vinden? Profiteer nu van dé huurhack van 2024

outlet winkel voor meubels

3. Leen Bakker Outlet Beverwijk

Op de beverwijkse bazaar heeft Leen Bakker een gigantische outlet waar ze banken, stoelen, kasten, tuinmeubelen, salontafels en meer verkopen. Dit zijn items die in de showroom hebben gestaan, uit het assortiment gaan of licht zijn beschadigd. Vaak is het niet storend maar scheelt het wel meer dan de helft in prijs. De outlet is alleen in het weekend geopend.

Bekijk de de openingstijden hier

Tip! De meubel-outlet van Leen Bakker wordt op vrijdag bijgevuld. Als je meer kans wilt op slagen ga dan op vrijdag of zaterdagochtend shoppen. Daarna is alles snel weg en is de outlet op zondagmiddag al bijna leeg!

4. Loods 5 Garage Outlet Zaandam

De garage outlet van Loods 5 is ook een van onze favorieten! De artikelen bij Loods 5’s Garage kunnen een kleine beschadiging hebben, maar veel vaker zijn het licht gebruikte showroommodellen, spiksplinternieuwe samples en oudere collecties van inspirerende woonmerken.

interieurcursus de basis van interieur

Meubels kopen met korting of een toffe designbank scoren voor een lage prijs? Dan ben je bij de Garage in Zaandam aan het juiste adres. Tip! Op het industrieterrein zitten nog heel veel andere leuke outlets en woonwinkels.

Lees ook: Verhuizen? Bij deze winkels krijg je verhuiskorting!

een beige keuken


Reactie plaatsen