Binnenkijken: Negin Mirsalehi’s buitengewone optrekje midden in Amsterdam 

Binnenkijken: Negin Mirsalehi’s buitengewone optrekje midden in Amsterdam

Negin Mirsalehi is een succesvolle vrouw met eigen bedrijf. Met haar 7 miljoen volgers op Instagram is Negin Mirsalehi één van de meest bekende lifestyle-influencers in de Benelux. Samen met haar vriend Maurits Stibbe heeft ze het beautymerk Gisou opgericht.

Gisou gaat inmiddels de hele wereld over en is een echte hit in Amerika. De haarproducten, zoals shampoo en haarolie, bevatten honing. Dit heeft een link met Negin’s familiegeschiedenis, want haar vader was bijenhouder. Hij verhuisde in 1985 naar het Nederlandse Almere, waar Negin werd geboren en opgroeide.

Modern neutrals 

Het interieur van Negin heeft een neutrale basis, met moderne beige tinten en organische vormen. Haar witte hoekbank en fluffy vloerkleed maken de woonkamer een soort zacht wolkje.

Dit geheel wordt opgebroken met wat spannende details. Grijswit en poedergroen worden afgewisseld met design, kunst en hier en daar wat kleur.

Lees ook: Lichte kleuren geven mij rust

@NeginMirsalehi Instagram

Design in de mix

Alle ruimtes in de woning zijn op maat gemaakt en bevatten een opvallende mix van hedendaagse en vintage designstukken. Zo zijn er bijvoorbeeld een ‘In Hale’-spiegelkussen van Ben Storms uit 2017, een zeldzame ‘Miss Dorn’-stoel van Philippe Starck uit 1982 en een rode ‘C5’-loungezetel uit de jaren vijftig van Klaus Grabe te vinden.

Dit zijn allesbehalve cliché meubels die je snel bij elkaar zou verwachten. Hierin schuilt juist de gouden combinatie van modern en design, waar Negin van houdt.

Lees ook: Een sfeervol nieuwbouwhuis in de randstadHeimwee 

Negin woont met haar man Maurits, baby en hun hondje in Amsterdam, maar vanwege haar werk reist ze vaak naar het buitenland. Het reizen kan soms lastig zijn omdat ze erg gehecht is aan haar familie.

Toch lijkt het allemaal de moeite waard te zijn voor de 31-jarige brunette, aangezien Gisou een omzet van maar liefst 3 miljoen dollar per jaar genereert. Het huis in Amsterdam is in ieder geval een mooie thuisbasis.Deze blog bevat affiliate links

Reactie plaatsen