Ren naar Kwantum: de viral theedoos Cave is er weer

Ren naar Kwantum: de viral theedoos Cave is er weer

Maak je klaar om te shoppen, want de Cave theedoos van Kwantum is weer op voorraad! Hij gaat op dit moment viral, dus ren naar de winkel (of webshop!) 

Theedoos Cave van Kwantum  

Een theedoos is zo’n item waarvan je denkt dat je hem niet nodig hebt, maar eigenlijk héél handig is. Deze theedoos van Kwantum gaat viral door zijn aesthetically pleasing uiterlijk. Met zijn organische vormen en beige kleur brengt hij Japandi vibes in elk interieur.

Of je nu je koffiehoekje wilt afmaken of een blikvanger voor je keuken zoekt, deze beige theedoos is altijd goed. Hij heeft 9 vakjes, dus genoeg om je favoriete theetjes in op te bergen.

En het zachte prijskaartje is mooi meegenomen: voor nog geen tientje heb jij deze aesthetic theedoos te pakken. Wat een geweldige vondst! Je shopt hem hier.

@seeelda Run to kwantum for this cute tea box !🥹🫶🏽 #kwantum #kwantumnederland #kwantumshopwithme #budgetshopping #shopping ♬ Solas - Gibran Alcocer

DIY Theedoos hack: sleutelkastje 

Deze theedoos is zó mooi dat je hem zelfs aan je muur kunt hangen, want we hebben deze leuke DIY voor een sleutelkastje gespot! Hoe handig is dit?

Linda (@thathomepage) maakte zelf dit stylish sleutelkastje. Zo ga je te werk: allereerst verplaatst je de scharnieren van de bovenkant naar de linkerzijde, zodat hij zijwaarts opent. Daarna plak je een dunne magneetsticker op de sluiting om te zorgen dat hij ook goed dichtblijft.

Voor de haakjes kun je doorzichtige punaises gebruiken, waarvan je de punt afknipt met een tangetje. Deze plak je vervolgens vast met superlijm. Ophangen en klaar!


Ook leuk: zó maak je zelf sierlijsten op je muur

Perfect koffiehoekje accessoire 

Als je dan toch bezig bent, waarom niet je koffie hoekje afmaken met dit leuke accessoires? Een beige theedoos zoals deze mag zeker in het zicht staan. Weg met al die verfrommelde theedoosjes en hallo Marie Kondo – want zo voelt het als je je theezakjes zo perfect kunt organiseren in deze theedoos.

Er zijn nog meer koffiehoekje accessoires die niet mogen ontbreken: een koffiecuphouder, koffiemachine en natuurlijk leuke mokken. Een koffiehoekje maken in je keuken? Je leest hier hoe!

Tip: 5X budgetproof cappuccino apparaten van dit moment