Top 5: Mooiste vazen van H&M home

Wij zijn dol op H&M Home. Ze hebben niet alleen fantastische woondecoratie, maar ook meubels én textiel voor een betaalbare prijs. Vandaag richten we ons op H&M home vazen. Hier ontdek je de meest geliefde vazen uit hun collectie! 

1. Grote glazen vaas

Verse bloemen in huis? Ja, graag! Deze glazen vaas laat jouw boeket stralen. Het prachtige structuurdesign geeft dit ontwerp dat extra beetje flair. Het is een echte must-have in ieder interieur, dus ook een perfect cadeau (met mooi boeket)!


Prijs:€ 29,99

SHOP HIER


2. Papier maché vazen H&M

H&M Home heeft nu verschillende toffe papier maché items, waaronder deze vazen. Met hun imperfecte structuur passen ze perfect in een Japandi-stijl. Let op, omdat de vaas gemaakt is van katoenvezel kun je hem alleen gebruiken voor droogbloemen.

Prijs: vanaf€ 44,99

SHOP HIER

Lees ook: 5X trendy papier maché items die je moet hebben

papier maché vaas h&m home@onsdroompaleis

3. Glazen vaas

Zoek je een vaas die bij elk interieur past, hoe vaak je het ook verandert? Deze H&M ribbelvaas is een echte winnaar. Modern, uniek en lekker eigentijds – wat wil je nog meer? Perfect voor op je eettafel, sidetable of in de hal.

Prijs:€ 29,99

SHOP HIER 

h&m home ribbel glazen vaasH&M

4. Asymmetrische keramieken vaas 

Wauw, met déze vaas heb je een echte eyecatcher in handen. Het is de perfecte toevoeging aan je beige interieur. Deze 100% keramieken vaas komt prachtig tot zijn recht met droogbloemen of grote takken. Maak je eettafel af met mooi servies.

Prijs:€ 44,99

SHOP HIER

Ook leuk: Wauw! De perfecte Noguchi salontafel lookalike vind je hier

keramieken vaas h&m home

@homeofbruelina

5. Keramieken vaas

Geef je huis een extra dosis sfeer met deze prachtige keramieken vaas! Het reliëfdessin en de afgeronde vorm geven deze vaas een unieke uitstraling die perfect past bij zowel moderne als klassieke interieurs.

Prijs:€ 44,99

SHOP HIER

keramieken vaas h&m home beige

@interior_by_gra via Pinterest

Hoe zet je een boeket bloemen in een vaas? 

Geen zorgen, het plaatsen van een boeket bloemen in een vaas is echt een eitje! Hier is hoe je het doet:

  • Bereid je voor: Zorg ervoor dat je vaas schoon is en gevuld met vers water. Verwijder overtollig blad van de bloemstelen om te voorkomen dat ze in het water hangen en gaan rotten.
  • Snijd de stelen: Snijd de stelen van je bloemen schuin af met een scherp mes of een schaar. Dit vergroot het oppervlak voor wateropname, waardoor je bloemen langer vers blijven.
  • Schikken maar: Begin met het plaatsen van de bloemen in de vaas. Doe dit één voor één. Werk vanuit het midden naar buiten toe en draai de vaas terwijl je bezig bent, zodat je het boeket vanuit verschillende hoeken kunt bekijken.
  • Spelen met hoogte: Varieer de hoogte van de bloemstelen om dimensie en interesse toe te voegen aan je arrangement. Hoge bloemen in het midden en kortere bloemen aan de buitenkant werken vaak goed, maar voel je vrij om te experimenteren!
  • Finishing touch: Als je tevreden bent met je arrangement, geef het dan een laatste check en pas indien nodig bloemen aan. Zorg ervoor dat alle stelen goed in het water staan en voilà, je prachtige boeket is klaar om bewonderd te worden!

Lees ook: Top 5 trendy spiegels van Xenos


Uitgelichte afbeelding: @onsdroompaleis 

Reactie plaatsen