Vaderdag cadeau – 10 verrassende ideeën voor iedere vader

Vaderdag staat voor de deur en laten we eerlijk zijn: we zijn allemaal op zoek naar een last minute cadeau. Snel naar de drogist rennen voor een aftershave zit er dit jaar niet in, want met deze gids kies je een topcadeau dat je vader zeker waardeert. Van gadgets tot een simpele verwennerij - deze cadeau-ideeën maken indruk! 

1. Whisky glazen


Op zoek naar het perfecte vaderdagcadeau? Deze whisky glazen zijn een schot in de roos! Het is dé manier om zijn whiskey momenten nog specialer te maken. De set bestaat uit twee stevige tumbler whiskey glazen, 8 granieten whiskey stenen, een handig opbergzakje voor de stenen, een ijstang en een setje chique houten onderzetters. Dit alles is prachtig verpakt in een luxe houten giftbox. 

€ 39.95

SHOP HIER


2. Bluetoothspeaker

Laat de muziek knallen, waar je ook bent! Met een bluetoothspeaker is het mogelijk. Licht, waterbestendig en met een indrukwekkende afspeeltijd. Perfect voor een picknick in het park, een relaxte middag in de tuin of wanneer je gaat varen. Geef je vader de kracht van JBL Pro Sound cadeau, waar hij ook gaat! De JBL Charge 5 neemt de ultieme geluidservaring overal mee naartoe. Met zijn geoptimaliseerde driver, aparte tweeter en dubbele JBL-basradiatoren levert deze speaker een verbluffend rijke en heldere audio.

€ 162,00

SHOP HIER


3. Philips Shaver Series 5000 


Maak het scheren voor je vader makkelijk en comfortabel met de Philips Shaver Series 5000 S5887/35. Dit scheerapparaat scheert meer haar per beweging en past zich aan de haardichtheid aan voor meer comfort. Met tot 60 minuten draadloos scheren na volledig opladen, snel opladen in 5 minuten, en een LED-display met intuïtieve pictogrammen. Je kunt nat, droog of onder de douche scheren, en de precisietrimmer geeft een perfecte afwerking. Handig op te laden en klaar voor gebruik!

€ 99,95

SHOP


4. Parfum

Op zoek naar een uniek vaderdagcadeau? Deze Le Labo Santal 33 is dé besteller onder de parfums. Met zijn verleidelijke mix van sandelhout, cederhout en kruidige tonen laat dit parfum een blijvende indruk achter. Geef je vader een geur waar hij zich krachtig en stijlvol mee voelt.

€ 185,-

SHOP HIER


5. Fruitboom set

Dit is voor de vaders met groene vingers: met deze 3 citrusfruitbomen (citroen, limoen, sinaasappel) brengt dit cadeau een vleugje tropisch paradijs naar de tuin. Vers geplukt fruit in eigen achtertuin, wie wil dat nou niet?

Ook leuk: Top 5 mooiste vazen van HM Home 

€ 25,95

SHOP HIER


6. Bialetti

Kan je vader niet zonder zijn dagelijkse kopje(s) koffie? Verras hem dan met een authentiek Italiaanse Bialetti. Met deze stijlvolle percolator zet hij heerlijke espresso in een handomdraai.

€ 31,-

SHOP HIER

7. Camping mesjes

 

Geen zorgen, de avontuurlijke papa’s zijn we niet vergeten. Wat dacht je van deze handige messenset, speciaal voor outdoor-avonturen? Laat je vader zich als een echte avonturier voelen met deze praktische en stijlvolle mesjes.

€ 58,95

SHOP HIER

8. Cocktail shaker

 

Houdt je vader van een cocktail zo nu en dan? Met deze geweldige cocktailshaker kan hij ze vanaf nu zelf maken! Mixen, shaken en genieten van zijn eigen creaties. Met deze shaker wordt je vader de meester van de cocktails.

€ 49,95

SHOP HIER

9. Pizzaoven

 

Voor een gezellige Vaderdagavond met familie en vrienden, zonder nare geurtjes in huis: de Foresta® Pizzaoven. Hiermee bak je binnen enkele minuten als een echte chef je eigen mini pizza's voor maximaal 6 personen. De handgemaakte terracotta koepel houdt de warmte vast, waardoor je pizza's extra knapperig en smaakvol worden. Bovendien wordt de koepel minder heet, zodat ook de kinderen veilig kunnen meehelpen. De pizzaoven wordt compleet geleverd met 6 spatels en een deegsnijder, zodat je alles hebt voor een geslaagde avond vol plezier en heerlijk eten!

€ 99,-

SHOP HIER

10. Moccamaster

 

Wakker worden met de perfecte kop koffie? De Douwe Egberts Moccamaster is dé koffieheld! Met zijn stijlvolle design en 1,25 liter capaciteit zet hij in no-time een smaakvol brouwsel. Laten we ook niet vergeten dat hij prachtig staat op het aanrecht!

€ 239-

SHOP HIER


Op zoek naar het perfecte vaderdag cadeau dat niet te veel kost? 

Geen zorgen, er zijn genoeg geweldige opties die zowel betaalbaar als speciaal zijn! Van praktische gadgets tot leuke hebbedingetjes, er is voor elk type vader iets te vinden. Hier zijn een paar vaderdagtips met cadeaus onder de 25 euro.

Leuke Mok
Verras je vader met een mok die bij zijn persoonlijkheid past. Of hij nu van grappige citaten houdt of een fan is van een bepaalde hobby, er is een mok voor elke vader.


Shop de mok hier 

Boek
Als je vader van lezen houdt, overweeg dan een boek over zijn favoriete onderwerp of hobby. Of het nu gaat om geschiedenis, sport, koken of iets anders, een boek is altijd een geweldig cadeau. Bekijk hier populaire boeken van dit moment

Barbecue Accessoires
Als je vader graag achter de barbecue staat, geef hem dan wat nieuwe barbecue accessoires. Denk aan een grillmandje, grilltang of een speciale saus.

Sleutelvinder
Help je vader zijn sleutels nooit meer kwijt te raken met een sleutelvinder oftewel keyfinder. Dit kleine apparaatje bevestig je aan zijn sleutelbos en met een druk op de knop vindt hij ze gemakkelijk terug.

Ook leuk: Zo maak je een gezellig koffiehoekje

Kookboek
Als je vader graag in de keuken staat, geef hem dan een kookboek met nieuwe recepten om uit te proberen. Kies een boek dat past bij zijn culinaire interesses, of het nu gaat om grillen, bakken of exotische gerechten.

Grappige Sokken
Verras je vader met een paar grappige sokken die bij zijn persoonlijkheid passen. Of het nu gaat om sokken met een leuke print of een grappige boodschap, ze zullen zeker een glimlach op zijn gezicht toveren.


Luxe Koffiebonen
Verwen hem met een zak luxe koffiebonen voor zijn dagelijkse kopje koffie.

Bonsai Boom
Geef een kleine  bonsai boom om zijn bureau of vensterbank op te fleuren.

Sportfles met Infuser
Voor de gezondheidsbewuste vader, geef een  sportfles met infuser zodat hij zijn eigen fruitwater kan maken.

Met deze betaalbare cadeau-ideeën kun je je vader laten zien hoeveel hij voor je betekent, zonder je bankrekening te plunderen. Welk cadeau je ook kiest, het gaat om de gedachte en de liefde die erachter zit. Happy Father's Day!