Binnenkijken bij Ellen:

Binnenkijken bij Ellen: "Vintage shoppen is mijn favoriete hobby geworden!"

We kijken binnen bij Ellen samen met haar lieve hondje Boomer woont ze in het centrum van Leeuwarden.

"Voordat ik hier kwam wonen, woonde één van m'n beste vriendinnen hier. Ik was echt verliefd op het huis en zei ooit eens tegen haar 'als je er ooit uit gaat, bel me want ik verhuis meteen!´ Zo gezegd, zo gedaan. Oké, dit duurde wel iets langer... Ik woon hier nu 4 jaar en nog steeds met heel veel plezier en ik ben nog steeds verliefd op dit mooie huis."

balkon-kleur-vintage-planten

Tip: Nergens goedkoper! De houten palletbank van Action

roze-slaapkamer-binnenkijken-vintage


Hoe omschrijf je jouw stijl?

"Mijn stijl is best veelzijdig, niet echt in één woord of soort te omschrijven. Ik ben een kleurrijk persoon, ook qua kleding en ik houd ervan om allerlei stijlen met elkaar te mixen. M'n huis en inrichting is eigenlijk een reflectie van alles wat ik leuk vind.

Ik kan nooit een bepaalde interieurstijl kiezen dus besloot ik op een gegeven moment het gewoon maar in te richten met alles wat ik leuk vond. Beetje bohemian, werelds, paar Scandinavische accenten en véél vintage. Dat vintage shoppen is m'n favoriete hobby geworden! Ik ben gek op unieke items die je niet overal tegenkomt. M'n inspiratie voor het inrichten haal ik vooral uit films, maar ook Pinterest, kunst of inrichtingen van anderen."

Lees verder: Meer kleur in huis – zó doe je het 

slaapkamer-kleur-roze-

Shop hier kleurrijke sierkussens á la Ellen

woonkamer-kleur-vintage-kringloop

Diy-projecten

"Ik ben nu op een punt dat alle hoekjes zijn geverfd, gestyled en geordend, precies zoals ik dat wil en leuk vind! M'n laatste project was de kledingkamer. Een enorme klus, maar het moest een keer flink opgeruimd worden. Deze is compleet mintgroen en met genoeg plek voor al m'n schoenen.

Maar ik ben ook heel trots op m'n keuken! Omdat het een huurwoning is kun je soms niet zomaar je keuken verven, of je moet het ook weer oververven als je eruit gaat. Dus ik besloot m'n keuken te wrappen, zodat het er ook weer makkelijk af kan mocht ik hier ooit weggaan. En ik vind het zo tof geworden!"

roze-keuken-wrapschoenen-kast-ikea-kleur

Tips van Ellen 

"De enige tip die ik voor mensen heb, doe gewoon waar jij blij van wordt. Kleuren en spullen om je heen waar je gelukkig van wordt, jij moet er tenslotte in wonen. En kringlopen! In de kringloop of andere vintage winkels zijn zoveel toffe dingen te vinden wat je huis iets unieker maakt als je daarvan houdt." 

Meer zien van Ellen haar interieur? Volg haar op @Ellenellizy

Lees ook: Maak zelf wave plooi gordijnen met deze slimme hack