Binnenkijken het indrukwekkende droomhuis van Molly Mae
Binnenkijken
Binnenkijken
3 min

Binnenkijken: het indrukwekkende droomhuis van Molly Mae

3 min

Molly-Mae Hague en Tommy Fury kregen in maart 2022 de sleutels van hun eerste huis. De fashion influencer documenteert sindsdien de renovatie van hun huis. Het is duidelijk dat Molly Mae de verbouwing van haar droomwoning serieus neemt. Alles wordt zorgvuldig uitgekozen, waardoor het nog niet helemaal af is. Maar wat er tot nu toe af is, mag er zeker zijn! 

Molly Mae’s droomhuis

Het droomhuis van Molly Mae en Tommy Fury staat in Cheshire. Het huis met een waarde van vier miljoen pond heeft zes slaapkamers en een tuin van vijfduizend vierkante meter.

Het heeft dan ook alles wat ze zocht: een luxe eigentijds ontwerp, een stijlvol interieur en een landschapstuin. Molly werd ook verliefd op de bohemian invloeden, die doen denken aan haar reizen naar Ibiza en Tulum in Mexico.First things first

Het stel is al lang bezig met verbouwen aan hun droomhuis. De eerste kamer die klaar was, is natuurlijk Molly's walk in closet. Hij is gevuld met kasten van vloer tot plafond voor al haar kleren, schoenen en handtassen. De overige nisjes vulde ze met mooie koffietafelboeken.


De woonkamer 

Toen het stel het huis betrok, was het oorspronkelijke interieur voorzien van veel groene motieven, waarvan Molly toegaf dat ze die ook na de sloop van het huis wilde behouden, omdat het haar lievelingskleur is.

Zo is het groene behang in de woonkamer blijven bestaan, maar hebben ze de oorspronkelijke groene bank ingewisseld voor een kraakhelder wit exemplaar. Voor de bank staan twee marmeren salontafels en de gouden details maken het kleurenpalet helemaal af

Lees ook: Na 40 bezichtigingen vond ik mijn eerste droomhuis

Molly Mae’s eetkamer 

De 23-jarige deelde onlangs een blik op haar nieuwe eethoek, die een gigantische, ronde stenen tafel en zes gebogen houten stoelen herbergt.

Toen de kerst naderde, postte ze een foto van de prachtige feestelijke opstelling van de eettafel, nadat ze haar familie had 'gesmeekt' om haar gastvrouw te laten zijn in haar nieuwe huis.

Binnenkijken het indrukwekkende droomhuis van Molly Mae

Le grand bain

Nog meer groen zien we in de badkamer beneden, waar een glazen, donkergroene wastafel staat voor een grote marmeren muur.

Deze prachtige gouden en marmeren badkamer is momenteel verbonden met de extra slaapkamer, maar Molly-Mae onthulde dat hij binnenkort "eruit wordt gesloopt, dus zeg maar dag."

Hoe de badkamer er precies uit komt te zien is nog niet duidelijk. Voor nu zijn er nog een paar bouwvakkers hard aan het werk. We kijken uit naar het eindresultaat.

Bambi

Op 23 januari is Molly-Mae bevallen van haar eerste dochtertje.
Natuurlijk is de babykamer ook al helemaal gepersonaliseerd en heeft de kleine Bambi een eigen neon-lamp. Molly is nu al helemaal geobsedeerd door haar kleine meid: “Becoming your mum has been the best thing to ever happen to me. It doesn’t seem possible but my love for you grows with each passing moment. There is no feeling like holding you in my arms little one, my heart literally explodes,” deelde ze eerder op Instagram.


Lees ook: Binnenkijken bij de moderne villa van Romee Strijd

Beelden Instagram Molly Maison