Kadotip! Het leukste astrologische boek om cadeau te geven
in Tips

Kadotip! Het leukste astrologische boek om cadeau te geven

Heb je je ooit afgevraagd wat de beste carrière voor jou is? Of wat je sterkste eigenschappen zijn? Je vindt alle antwoorden in deze prachtige astrologieboekjes van Seeing Stars. 

In deze bijzondere boekjes zijn kleurrijke illustraties afgewisseld met levendige teksten, waarmee je in een handomdraai meer over je sterrenbeeld te weten komt. Of je nu een trotse leeuw of stekelige schorpioen bent - voor elk sterrenbeeld is er een boekje.

seeing-stars-book
READSLING

Astrologie is hipper dan ooit

Waarom wordt iedereen gek als Mercurius retrograde gaat? Wat zeggen de sterren over ons liefdesleven? In onze steeds turbulentere wereld kijken velen van ons naar de hemel om raad te vinden in de oude kunst van de astrologie. De een neemt het serieuzer dan de ander, maar het is zeker dat je heel wat wijsheden opdoet als je je verdiept in je sterrenbeeld.

Ook leuk: 10X koffietafelboeken voor interieur-liefhebbers

Verdiep je in je sun sign, en kom precies te weten wie je precies bent en wat je sterkste eigenschappen zijn. Moeite met emoties verwerken? Misschien zorgt je
moon sign voor opheldering. De maan is nauw verbonden met vrouwelijke energie
en je innerlijke wereld. Herken je je niet in je sterrenbeeld? Wellicht moet je je dan eens verdiepen in je rising sign (en gebruik dat meteen als excuus om twee boekjes aan te schaffen!).

Het leukste astrologieboek

In de astrologieboeken van Seeing Stars staan bovendien praktische tips. Iedereen heeft zo zijn valkuilen, en deze boekjes laten je zien welke dat zijn voor jouw sterrenbeeld.

Ook geeft het je inzicht in de planeten in je birth chart en hoe je deze interpreteert. Je birth chart of geboortehoroscoop is de stand van de sterren op het moment dat je geboren werd. Dit bereken je eenvoudig online. Zo kijk je niet alleen naar je sun en moon sign, maar bijvoorbeeld ook naar de planeten Venus, Mercury en Mars. Zo krijg je een compleet beeld van jezelf.

Lees ook: Koffietijd! Zo maak je een gezellig koffiehoekje

seeing-stars-books
@evi_o.studio

Cadeautip!

Met zijn prachtige vormgeving is een boek van Seeing Stars niet alleen een eyecatcher in je interieur, maar ook een leuk cadeau voor een goede vriend of vriendin. Je leert alles wat je over jezelf moet weten, terwijl je er tegelijkertijd veel plezier aan beleeft.

De tekstjes zijn niet stoffig of ingewikkeld, dus zelfs als je astrologie een beetje gek vindt, geeft dit boek voldoende entertainment. Het is een perfect geschenk voor jezelf en je beste vrienden. Het brengt kleur in je boekenkast én je leert jezelf kennen. Ontdek de prachtige boeken hieronder!

Shop Seeing Stars

seeing-stars-sterrenbeeld
@evi_o.studioDeze blog bevat affiliate links

Reactie plaatsen