Deze salontafel hack scheelt je honderden euro's
in DIY

Deze salontafel hack scheelt je honderden euro's

Online zien we veel leuke hacks voorbij komen. Deze salontafel hack is er één van. Maak je geen zorgen, dit is geen hack waar je je mouwen moet opstropen en verf in je haar krijgt. Deze hack is een fluitje van een cent en scheelt je bovendien honderden euro's! 

Maak een kubus salontafel à la Richmond.

Om precies te zijn: de razend populaire "Quatro" salontafel. Deze bestaat uit strakke zwarte kubussen met een klein hoogteverschil, wat een dynamische uitstraling geeft.

De Quatro salontafel van Richmond is prachtig, maar helaas best prijzig en daarom niet voor iedereen weggelegd. Met deze hack maak je een replica in een handomdraai.

Betaalbare salontafel 

De hack: koop vier kubusvormige salontafels. Door de bijzettafels naast elkaar te zetten, creëer je dezelfde look als de populaire Richmond salontafel.

Let wel op dat je salontafels met een klein hoogteverschil koopt, net als bij het origineel. Zie hieronder het resultaat bij Chantal thuis.

Lees ook: Zo style je een hotel chic interieur

De salontafels hierboven hebben dezelfde maat als het origineel van Richmond. De kleine kubus is 40 x 40 cm en de grote kubus 50 x 50 cm.

Schuif de kubussen dicht tegen elkaar aan en in hetzelfde patroon als de Richmond salontafel: laag naast hoog.

Styling

Het mooie van deze salontafel is het hoogteverschil tussen de verschillende oppervlakken. Zo geef je je favoriete decoratie de kans om op te vallen.

De verschillende oppervlaktes zijn daarnaast lekker groot. In principe zijn het vier salontafels in één. Zo houd je genoeg plek over voor grote accessoires, zoals een grote vaas of koffietafelboeken. Je glaasje wijn past er ook nog tussen!

Mocht je nu uitgekeken zijn op je salontafel, dan schuif je de kubussen uit elkaar voor een nieuwe vorm of zet je ze ergens anders neer. Mooi en praktisch in één.

Bijzettafel Pim

Een ander fantastisch alternatief is bijzettafel Pim.  De Pim bijzettafels, gemaakt door het hippe interieurmerk WOOOD, stralen een subtiele luxe uit, zoals je kunt zien op de foto hieronder. Deze set van drie tafels is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook veel mogelijkheden. Met elk een ander formaat zijn ze super veelzijdig: je kunt ze als een stylish set in het midden van je woonkamer plaatsen, of apart gebruiken als trendy plantentafels of bijzettafels. Ze zijn echt de perfecte aanvulling voor een modern interieur. Bekijk Pim hier


Salontafel Pim Woood

Bijzettafel Pim bij @Frederiqueinterior

Reactie plaatsen