Deze salontafel hack scheelt je honderden euro’s

Online zien we veel leuke hacks voorbij komen. Deze salontafel hack is er één van. Maak je geen zorgen, dit is geen hack waar je je mouwen moet opstropen en verf in je haar krijgt. Deze hack is een fluitje van een cent en scheelt je bovendien honderden euro’s! 

Maak een kubus salontafel à la Richmond.

Om precies te zijn: de razend populaire “Quatro” salontafel. Deze bestaat uit strakke zwarte kubussen met een klein hoogteverschil, wat een dynamische uitstraling geeft. De Quatro salontafel van Richmond is prachtig, maar helaas best prijzig en daarom niet voor iedereen weggelegd. Met deze hack maak je een replica in een handomdraai. 

Betaalbare salontafel 

De hack: koop bij Woonexpress voor een zacht prijsje twee setjes salontafels. Door de bijzettafeltjes Sanne twee keer te bestellen en ze naast elkaar te zetten, creëer je dezelfde look als de populaire Richmond salontafel. Zie hieronder het resultaat bij Chantal thuis.

zwarte salontafel

salontafel richmond zwart hack

Lees ook: Zo style je een hotel chic interieur

De salontafels van Woonexpress hebben dezelfde zwarte houtlook met een trendy ribbel structuur aan de zijkant. De kleine kubus is 40×40 cm en de grote kubus 50 x 50 cm. Het is een web only artikel, dus sjouwen is gelukkig niet nodig. 

Schuif de kubussen dicht tegen elkaar aan en in hetzelfde patroon als de Richmond salontafel: laag naast hoog.

Styling

Het mooie van deze salontafel is het hoogteverschil tussen de verschillende oppervlakken. Zo geef je je favoriete decoratie de kans om op te vallen. 

De verschillende oppervlaktes zijn daarnaast lekker groot. In principe zijn het vier salontafels in één. Zo houd je genoeg plek over voor grote accessoires, zoals een grote vaas of koffietafelboeken. Je glaasje wijn past er ook nog tussen!  

Mocht je nu uitgekeken zijn op je salontafel, dan schuif je de kubussen uit elkaar voor een nieuwe vorm of zet je ze ergens anders neer. Mooi en praktisch in één. 

Shop onze favorieten

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Interiorvibes
Logo