Wonen in een kleurrijk appartement
Binnenkijken
Binnenkijken
2 min

Wonen in een kleurrijk appartement

2 min

Annemarie is geboren en getogen in Goes, sinds kort woont ze samen met haar vriend Kuno en drie katten in het centrum van Goes.

Het pand waar ik in woon zit al sinds 1800 in mijn familie. Het appartement is dus bewoond door alle generaties! Toen mijn vader uit het appartement ging vroeg hij of ik het wilde huren, daar zei ik natuurlijk geen nee tegen.

Waar haal je inspiratie vandaan?

Toen ik hier ging wonen wilde ik het liefst alle muren wit. Daar kwam al snel verandering in, ik kreeg er weinig sfeer in en vond geen rust. Al snel kregen alle muren een kleurtje en ook de accessoires paste ik daar op aan. Ik koop eigenlijk gewoon wat ik mooi vind en ik ben niet vies van een muurtje schilderen of behangen. Ieder jaar geef ik een aantal muren weer een nieuwe kleur. Ik haal mijn inspiratie van Pinterest en via Instagram, ik volg inmiddels zulke toffe accounts en van iedereen pik ik iets mee!

eethoek-tafel-kleurrijk

Waar shop je het liefst?

Ik ben jaloers op mensen die allemaal mooie dingen vinden bij de kringloop, dat is mij nog niet gelukt. Ik probeer alle meubels en accessoires zoveel mogelijk lokaal te kopen, er zitten zoveel leuke winkels in Goes dat bijna alles wel te vinden is.

kleur-fauteuil-binnenkijkenkleurrijk-woonkamer

https://interiorvibes.nl/iedereen-wilt-deze-lookalike-vertigo-lamp/

Klussen

Ik ben het meest trots op de plek waar ik woon, de ruimte die ik heb en dat de meeste projecten die ik bedenk ook nog eens goed uitpakken. Ik wil binnenkort weer een aantal muren een andere kleur geven en heb een leuk project bedacht voor in de slaapkamer, dus daar hoop ik binnenkort mee aan de slag te gaan! Leuk dat jullie bij mij binnen kijken. Mijn tip is: doe en koop spullen waar jij je goed bij voelt en trek je niks aan van een ander zijn mening, jij moet je thuis voelen in je eigen huis!

woonkamer-kleurrijkkeuken

Meer zien van Annemarie haar interieur? Volg haar op @Kleurhumeur