Japandi met een vleugje mid century
Binnenkijken
Binnenkijken
3 min

Binnenkijken bij Priscilla: Japandi met een vleugje Mid Century

3 min

Twee jaar geleden kochten Priscilla, haar man en drie dochters een half vrijstaand huis. Er moest ontzettend veel aan gebeuren maar toen ze door de ruimtes liep zag ze het direct voor zich: dit moest hun huis worden. 

Priscilla vertelt over hun eerste indruk van het huis: "Mijn man was niet direct enthousiast want die had iets meer moeite om door de kille sfeer heen te kijken waar de kleur oranje de boventoon voerde. We hebben het huis volledig gestript en opnieuw opgebouwd."

plankjes-ikea-sandy-beach-wall

Hoe omschrijf je jouw stijl?

"Ik zou mijn stijl omschrijven als Japandi met een vleugje mid century. Ik houd van een rustig kleurpalet, en dat hebben we door het hele huis doorgetrokken. Uiteraard is er op de kinderkamers gekozen voor meer kleur. Mijn interieur bestaat uit nieuwe items, maar met de toevoeging van vintage. Onze salontafel bijvoorbeeld, dit is een vintage travertin tafel , waar ik nog steeds erg blij mee ben."

woonkamer-japandi

Waar haal je je inspiratie vandaan?

"Ik laat mij inspireren door bijvoorbeeld het platform Pinterest of Instagram. Vaak zit wat ik wil al in mijn hoofd en hoef ik het alleen nog voor mijn man visueel te maken. Ik zoek dan wat voorbeelden op om te laten zien wat ik in mijn hoofd heb."

Lees ook: Upcycle je oude vazen met deze geweldige DIY

badkamer-assymetrische-spiegels

Shop hier organische spiegels zoals die van Priscilla.

badkamer


Staan er nog projecten in het vooruitzicht?

"Jazeker, we hebben nog bijna niets gedaan aan onze tuin, maar daar hebben we wel grootse plannen voor. Via Instagram laat ik de projecten altijd zien waar ik mee bezig ben, zodat je een idee hebt hoe het is begonnen en hoe we tot het eindresultaat zijn gekomen."

Lees ook: Industriële stalen deuren van hout 

slaapkamer-interieur-panelen-bedkeuken-ronde-tafel

Shop hier de ronde eettafel van Priscilla

Heb je tips voor mensen die het lastig vinden om van hun huis een mooi geheel te maken?

"Wat ik altijd adviseer is: maak een moodboard! Kijk eerst welke kleuren je in de ruimte wilt. Heb je items die blijven zoals bijvoorbeeld een bank, gebruik die items als basis voor een moodboard. Voeg daar de kleuren aan toe die je wilt gebruiken en ga dan pas aan de slag om items toe te voegen aan je moodboard. Zo zie je in 1 oogopslag wat goed bij elkaar matcht en wat minder mooi erbij past. Houd natuurlijk ook altijd rekening met maatvoering, dat het ook allemaal past."

ingebouwde-kastkinderkamer-japandi

Ontdek hier meer kinderkamer inspiratie.

Meer zien van Priscilla haar interieur? Volg haar op: @headsofswans